Onaylı Üye
The Punisher kesinlikle izlenmeli çok güzel bir dizi
önerin için teşekkür ederim mayans yarısına kadar izlemiştim baştan başlamayı düşünüyorum the shield de dikkatimi çekti izleyeceğim
- Mayans M.C. - Sons of Anarchy'nin yan dizisi olan bu dizi, aynı motosiklet çetesi dünyasında geçiyor ve aksiyon dolu hikayesiyle dikkat çekiyor.
- The Shield - Polis departmanında çalışan kural tanımaz bir ekibi konu alan bu dizi, suç, entrika ve güç mücadeleleriyle dolu bir hikaye sunuyor.
- Breaking Bad - Walter White adındaki bir kimya öğretmeninin uyuşturucu imal etmeye başlamasıyla yaşadığı dönüşümü anlatan bu dizi, suç dünyasına dalış yapan bir karakterin hikayesini işliyor.
- Peaky Blinders - 1920'lerde İngiltere'de bir çete olan Shelby ailesinin hikayesini anlatan bu dizi, suç, entrika ve aksiyon dolu bir atmosfer sunuyor.
- Animal Kingdom - Bir suç ailesi etrafında dönen bu dizi, tehlikeli ve suç dolu bir hayatı konu alıyor.
- The Departed - Martin Scorsese'nin yönettiği bu film, polis ve mafya arasındaki çatışmayı anlatan gerilim dolu bir yapım.
- Justified - Bir federal ajanın Kentucky'de adaleti sağlama mücadelesini konu alan bu dizi, suç, polisiye ve aksiyonu bir araya getiriyor.
- Sons of Liberty - Amerikan Bağımsızlık Savaşı döneminde gerçekleşen olayları konu alan bu mini dizi, entrikalar, mücadeleler ve özgürlük mücadelesini anlatıyor.
- The Town - Ben Affleck'in yönettiği bu film, bir banka soygunu sonrasında yaşanan olayları konu alıyor ve suç dünyasının içine dalan karakterleri izleyiciye aktarıyor.
- Ozark - Bir finans danışmanının ailesiyle birlikte Missouri'ye kaçması ve yeraltı dünyasıyla anlaşma yapmasıyla yaşanan olayları konu alan bu dizi, suç ve gerilim dolu bir hikaye sunuyor.
BuyurPost automatically merged:
hadi bakalim memnun kaldiysan ne mutlu bana
o zaman cipsini kuru yemisini icecegini al izle derim o zaman iyi izlemelerönerin için teşekkür ederim mayans yarısına kadar izlemiştim baştan başlamayı düşünüyorum the shield de dikkatimi çekti izleyeceğim
evet öyle.braking bad i öneririm güzel film konusu da baya iyi
benim zevklerim degil popüler olan filmleri sundum sinleri genel " TOP " yani en iyi popüler film ve dizileri siraladim.Bu akşam sıradan başlayayım bakalım nasıl zevklerin varmış![]()
aa evet buda güzel ve anlami cok güzelçoğunu izledim o listeye lupin dizisini de eklemek gerekli
evet katiliyorumfilm olaraktan umudunu kaybetme mükemmel