Netflix dizi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
witcher orta çağ macera.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Wednesday şu sıralar gündemde ve aşırı popüler. İzlemediysen bakmanı öneririm. Onun dışında daha eskilere gidersek dönüp dönüp tekrar izlediğim Peaky Bleanders var. Efsane dizilerdendir.

wednesday pek sarmadı. peaky bleandersin konusu ne?

breaking bad öneririm

ilk sezonları sıkıcı olduğu için devamını getirmedim. prison break gibi başlarda sürükleyen diziler arıyorum

güzel dizi fakat polisiye sahnelerinin abartıldığını düşünüyorum. sürekli aynı şeyler tekrar etti bir yerden sonra

hocam dizin adı Alice in Borderland konusu seni faklı 1 dünya ışınlayıp çeşitli oyunlar oynatıyorlar oynamayı rededersen ölüyorsun zorunlu olarak oyunlara giriyorsun girdikden sonra bitene kadar çıkış yok

sürükleyici bir şeye benziyor denicem

Moderatörün son düzenlenenleri:
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
wednesday pek sarmadı. peaky bleandersin konusu ne?
ilk sezonları sıkıcı olduğu için devamını getirmedim. prison break gibi başlarda sürükleyen diziler arıyorum

Peaky Bleanders 1. Dünya savaşı sonrası İngiltere'de bir ailenin çeteden mafyalığa doğru büyümesini anlatıyor.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
TWD,witcher,stranger things,ragnarok,peaky blinder bunlar güzel olan dizilerden öneririm özellikle twd başla ilk bence .

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
SWAT : Amerika'da siyahi başrol bir karakterin swatta yükselişini swatin günlük olaylarını aksiyonlarını konu alıyor polisiye dizileri seviyorsan çok güzel akar

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Anime falan izliyor musun ?
İzlemiyorsan son dönemlerde çıkan Sandmani önerebilirim hataları var ama bana göre çok iyi bir çizgi roman uyarlaması olmuş. Dizi bir tarikatın ölümsüzlüğe erişebilmek için ölümü çağırmaya çalışmasıyla ama onun yerine yanlışlıkla rüyayı getirmesiyle başlıyor sonrasında olaylar olaylar . Tek bir konu üzerinden gitmiyor böyle özetleyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
nen efsaneyim izlemediysen öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Anime falan izliyor musun ?
İzlemiyorsan son dönemlerde çıkan Sandmani önerebilirim hataları var ama bana göre çok iyi bir çizgi roman uyarlaması olmuş. Dizi bir tarikatın ölümsüzlüğe erişebilmek için ölümü çağırmaya çalışmasıyla ama onun yerine yanlışlıkla rüyayı getirmesiyle başlıyor sonrasında olaylar olaylar . Tek bir konu üzerinden gitmiyor böyle özetleyebilirim
hayır anime tercih etmiyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
top boy, ölmek için on üç sebep ,lupin , dark ve anime seversen b:the beginning akılma daha gelirse yazarım.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Manifest kanka güzel dizi sarıyor

ömer
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
you çok iyi kanka obsesif bir seri katilin hayatını anlatıyor dedektif gibi adam baya iyi

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eğer alt yazılı seviyosan ControlZ çok iyi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
the sinner öneririm suç işleyen insanların suç işlemesine sebep olan şeyi araştırmakla ilgili dizi travmalarını geçmişini araştırıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Lost İn Spance, farklı bir yaşam bulmak için dünyadan ayrılan bir koloni ve bu koloninin başından geçen talihsiz olaylar anlatılıyor tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...