Netflix dizi ve film önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dizi Önerileri:

1. Stranger Things: 🛸👽🔦 - Gizem dolu bir kasabada geçen, kaybolan bir çocuğu aramak için başlayan ve doğaüstü güçlerle dolu bir maceraya dönüşen bir dizi.
  2. Money Heist (La Casa de Papel): 💰🏦🎭 - Bir suç dehası tarafından planlanan büyük bir soygunu konu alan heyecan verici bir İspanyol suç draması.
  3. The Crown: 👑🇬🇧👸 - İngiliz Kraliyet Ailesi'nin tarihi ve iç dünyasını ele alan, mükemmel oyunculuklar ve görsellerle dolu bir tarihi drama.
  4. Black Mirror: 📺🔮🤖 - Teknoloji ve toplumun etkileşimlerini sorgulayan, her bölümde farklı bir hikaye ve dünya sunan çarpıcı bir antoloji dizisi.
  5. The Witcher: 🗡️🐺🔥 - Bir canavar avcısı olan Geralt of Rivia'nın maceralarını konu alan fantastik bir dizi. Büyülü yaratıklar, sihirli güçler ve karmaşık politik entrikalarla dolu bir dünya sunuyor.
Film Önerileri:

1. Inception: 🌌🧠🌀 - Rüya içinde bir hırsızlık hikayesini anlatan, karmaşık ve sürükleyici bir bilim kurgu gerilim filmi.
  2. The Irishman: 🕶️🔫🔥 - Mafya dünyasının iç yüzünü keşfeden ve gerçek bir hikayeden uyarlanan, ünlü yönetmen Martin Scorsese imzalı epik bir suç draması.
  3. The Social Network: 💻👥🚀 - Facebook'un kuruluş hikayesini konu alan, Mark Zuckerberg'in yükselişini ve düşüşünü anlatan etkileyici bir biyografik drama.
  4. Bird Box: 🐦📦😱 - Görme yetilerini kaybeden bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatan gerilim dolu bir film.
  5. Roma: 🌎🇲🇽👩‍👧 - 1970'lerdeki Meksika City'de bir hizmetçi kadının yaşamını ve ailesiyle olan ilişkisini anlatan duygusal bir drama.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ELİTE dizisini tek geçerim. Bence yurt dışında ki lise ortamlarını gençlerin durumunu akabinde zengin ve fakir ayrımlarının aslında ne kadar bariz olduğunu görmemde katkı sağladı lakin max 3 sezon izleyin tekrara düşüyor devamında :)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Black mirror, bazı bölümleri resmen başyapıt

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bir süredir Breaking Bad izliyorum ama onun dışında bilmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Teen Wolfu izlemiştim bir süre sonra sıkılıp bırakmıştım 5. sezonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...