dizi yok emoji filminze bak arisi eglencel komik ve izleyesican sıkıntısından izleyecek dizi bulamıyorum varmı önerileriniz
çok teşekkürler bakıcam le casa de papel izledim vis a vis 2 3 bölüm izlemiştim fena değil devam edebilirim bu arada film önerin varsa da açığım öneriye top 5 ine girer dediğin film varmı önericeğinsnowpiercer izliyorum bende tavsiye ederim
La casa de papel de güzel
Lucifer
Wu
Visavis
Se# education
Bunlara bakabilirsin
Film istersen önereceğim film çok
Al sana film dostumçok teşekkürler bakıcam le casa de papel izledim vis a vis 2 3 bölüm izlemiştim fena değil devam edebilirim bu arada film önerin varsa da açığım öneriye top 5 ine girer dediğin film varmı önericeğin
daha önce hiç duymadığım filmler cok merak ettim kafadan 1 haftamı çıkardın cok sağol yaAl sana film dostum
Extraction
Bunu izlerken kesintisiz aksiyona bayıldım
Polar
Triple frontiner
Oceans 8
Kod adı ressam
Newyork çeteleri
Lost bullet
dahası da var bende bunları izledim çok hoşuma giden filmler dostumdaha önce hiç duymadığım filmler cok merak ettim kafadan 1 haftamı çıkardın cok sağol ya![]()
önerebilirim daha da istersendahası da var bende bunları izledim çok hoşuma giden filmler dostum
serisini 5 defa seyrettim kurtlar vadisi gibiHarry potter izle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun