I love Vi
Seçkin Üye
Kanka olay akışı nasıl sence hani dizinin sonunda niye izledim lan ben mi dedin yoksa yok be çok beğenmedim mi dedinBen fazla beğenmedim hani söyle söyleyeyim squid game bile daha iyidir ayrıca zevkler tartışılmaz , genede boş zamanın varsa izle derim içinde kalmasın.
Demi kanka daha 3. bölümdeyim sağdan soldan farklı konular fışkırıyor. Main konu üzerinde kurup durmuşlar darlıyo biraz.Açıkçası pek sarmıyor ya akış olarak beni sarmıyor böyle diziler. Dizideki şeyler bağlantısız geldi bana sonu da saçma dedim geçtim
Çok fazla dizi izleyen biriyim oyuzden fazla hatırlamıyorum ama dizi bulamadığım için izlemiştim diyebilirim suç dizilerini zaten pek fazla sevmemKanka olay akışı nasıl sence hani dizinin sonunda niye izledim lan ben mi dedin yoksa yok be çok beğenmedim mi dedin
Kanka bende çok fazla dizi izliyorum dizi kalmadı. Bide fantezim var bi diziyi bitirmeden 2-3 taneye daha başlayıp aynı anda bitiriyorum. B99 dizisine başladım araya çıtır çerez ekliyim dedim ama sarmadı bu.Çok fazla dizi izleyen biriyim oyuzden fazla hatırlamıyorum ama dizi bulamadığım için izlemiştim diyebilirim suç dizilerini zaten pek fazla sevmem
Sarmadıysa boşver kanka boşuna zorlama kendini : DKanka bende çok fazla dizi izliyorum dizi kalmadı. Bide fantezim var bi diziyi bitirmeden 2-3 taneye daha başlayıp aynı anda bitiriyorum. B99 dizisine başladım araya çıtır çerez ekliyim dedim ama sarmadı bu.
Tamam kankam cevabın için teşekkür ederim.Sarmadıysa boşver kanka boşuna zorlama kendini : D
Evet asla birleştiği nokta yok, hep etraftan boş konu akıyorDemi kanka daha 3. bölümdeyim sağdan soldan farklı konular fışkırıyor. Main konu üzerinde kurup durmuşlar darlıyo biraz.
Zevkine kalmış birşey söyliyemeyiz senin adına.Diziye yeni başladım 3. bölümdeyim ama beyin mıncıklayıcı bi akışı var. Yakalayabiliyorum ama sarar mı onu bilmiyorum. Şuan sadece ingiliz aksanları ve meraktan devam ediyorum. İzleyen varsa bitirsem güzel mi yoksa izlemeye değmez mi?
Yok zaten diğer dizileri salmıyorum sadece araya sıkıştırıyorum yaDizi güzel ama ondan ayrı olarak başladığın hiç bir diziyi salma bence ki bir fikrin olur tamamen.
konuya çok uzak olduğun belli, anime değil.Bunu izlemenizi tavsiye ederim çünkü en iyi animelerden biridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?