Netflix The Rain Dizisi

The Rain dizisi nasıl ?

• Güzel

Oy: 8 53.3%
  • İdare eder

Oy: 6 40.0%
  • Kötü

Oy: 1 6.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar bu diziyi izleyen var mı (The Rain) ? Biraz yorum yapmak istiyorum. Fragmanını gördükten sonra diziyi izleyince biraz hayal kırıklığına uğrattı. Böyle konulu bir filme böyle bir oyuncu kadrosu ne kadar doğru bilemem. Bölümler arası geçişlerdeki uyumsuzluk gerçekten göze çarpıyor ve alakasız. 3 sezon boyunca devam etmesi izleyeni olduğunu gösteriyor. Ama bana kalırsa o kadar da sürükleyici değil. Benzer olarak Stranger Things izlemiş biri olarak, The Rain biraz seviyenin altında kalıyor. 6.3 IMDB de işin başka bir yanı (!) Siz bu dizi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Konusu şöyle Yağmura bir virüs bulaşıyor ve yağmur suyuna temas eden bütün canlılar ölüyor
Dizide karakterler maceradan maceraya geçiş yapsalar da bölümler arası geçişler biraz daha saçma kaçmış
Başka bir mekanda iken diğer bölüm de bambaşka bir mekanda geçiyor olay aynı z nation dizisinde de olduğu gibi aynı durum var her iki dizide de
Film olsa daha iyi olurmuş dizi olunca olayı çok uzatmışlar gibi geldi bana

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İdara eder açıkcası pek istiyerek izlemedim

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşımın tavsiyesi ile izlemiştim. Ne iyi ne kötü idare eder.

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dizi çerezlik olarak yapılacak bir şey bulamadığında oturup izlenilebilir ama fazla bir şey beklemeyin oyuncu kadrosunun yeteneksizliği çekim hataları ve konun allanıp budaklanıp bir yere varamaması can sıkıyor

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öncelikle Kurgu çok zayıf. Dizide bir sürü mantıksızlıklar var. Bir kızın, ilk olarak kardeşini korumak için bir çok kisinin ölümüne sebep olması daha sonra ise kardeşini öldürmek için bir çok kisinin ölümüne sebep olması anlatılmış oyunculuk zayıf. Yani klasik Netflix yine kısa zamanda hemen bir dünyanın sonu dizisi yapayım derken batırmış bir dizi. izleme olarak tavsiye etmem bence zaman kaybı. Daha kaliteli film ve diziler var. bu forumda 2 tane liste yaptım farklı farklı bir çok yapmayı da düşünüyorum.
Fakat merak ediyorum derseniz sadece eleştiri olarak söylemezsem Konu güzel yalnız oyunculuk kurgu hatalar berbat tavsiye edeceğim bir dizi değil fakat son seçenek olarak zaman öldürebilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Harika bir dizi, oyuncular çok güzel devamını dört gözle beklemekteyim. İnsanların içine giren siyah kötü bir virüs var bununla birlikte iki kardeşin sır gibi yaşadıkları yerden ayrılmasıyla hikaye zinciri oluşuyor

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Konusu çok saçma geliyor bana begenmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Benim bakış açım ne izlenir ne de izlenmez derecesinde. Şahsen izledim pişmanlık duycağınızı da sanmıyorum. Çok dizi izlemeyen birisiysen bu vaktini daha iyi yapımlarda harcayabilirsin.

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kurgusu ve oyuncu ekibi zayıf kalmış desek yeridir + aksiyon vb dahada arttırılabilirdi boş sahneler çıkarılarak güzel anlar elde edilebilirdi izlemeye değermi derseniz idare eder :D

Scott Mccall
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
teen wolfü 4-5 kere bitirdim hala izliyorum film arıyosan öneririm şiddetle

maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
"Rammus" çok şımarık dizinin en kötü yanı buydu bence.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Başlangıç güzel sonra bozuyor 3.sezonda toparlıyor

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşım önerdiği için bakmıştım bu diziye, ilk sezonu güzel gibiydi. 2.sezonun 2. bölümünde bıraktım, pek ilgi çeken bir konusu olmadı benim için.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka ben bu dizinin yarımına kadar dayana bildim çünkü sonlara doğru dizide bana kalırsa hatalar olmuş

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bende Yüksek Bir Beklentiyle Başlamıştım Ama Çokta Etmedi Doğrusu Ortalama Bir Diziydi Daha Güzel Olabilir Mi Olabilir Tabii Ki

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bir sahneyi atlarsan filmi anlamaz oluyorsun izlerken buna önem göster konusu muhteşem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...