lucifer da ekleyelim onaDostum prison break'i unutmuşsun![]()
galp ya cidden çok iyibreaking bad favorim
izlenmeyecek gibi değil bir arkadaşım onermıstı bagımlısı oldum yaİzleyeceğim
zevkine hayran kaldım hepsini izledimbenşm en sevdiğim 5 lİ
1-Teen wolf
2-La Case De Papel
3-karete kid serileri (2010 yapımı hariç)
4-Cobra kai
5-Arcane
merlin izlemek istiyorumda ne tarz bişeymarlin
defenders
also try teenwolf
and one of my most fav narcos
Eyvallah reis başka önerdiğin varmı izleyek nede olsa aynı kafadanmışızzevkine hayran kaldım hepsini izledim
İzledim onu güzeldiSquid Game de çok iyi onu da tavsiye ederim
Merlin izledim 1 sezonunu olay:Bİ tane büyücü kılıklı bi merlinimiz var kralı fln kurtarıyo tam hatırlamıyorumzevkine hayran kaldım hepsini izledim
Post automatically merged:
merlin izlemek istiyorumda ne tarz bişey
bende tam bunu yazıcaktım TWD serisi harika yeni sezonu da çıktı izlemelisinizThe Walking dead tavsiye ederim
bende tam bunu yazıcaktım TWD serisi harika yeni sezonu da çıktı izlemelisiniz
twd negan öncesi negan sonrası olarak ikiye ayrılırsezon 4'den sonrası beni sarmıyor ama nedense
şöyle şimdi 4'e kadar zombilerle savaşıyorlar o amaçla başladım diziye 4'den sonrası insanlar arası savaşıyorlar. Evet 7. sezonda da Negan geliyor ve cidden sonrası beni sarmadı artık ölmesi gerekiyordu o adamıntwd negan öncesi negan sonrası olarak ikiye ayrılır![]()
evet senaryo daha iyi olabilirdi tabii ki birde zombilerden bir süre korkmuyorlar çerez gibi öldürüyorlar ondan sonra 2-3 tane çıktı mı karşılarına ortalığı ateşe veriyorlar o kısımları da biraz saçmaşöyle şimdi 4'e kadar zombilerle savaşıyorlar o amaçla başladım diziye 4'den sonrası insanlar arası savaşıyorlar. Evet 7. sezonda da Negan geliyor ve cidden sonrası beni sarmadı artık ölmesi gerekiyordu o adamın
evet evet bahsettiğim mevzu tam da bu işte. bi yanda çerez gibi avlıyorlar 1-2 tanesinden de korkuyorlarevet senaryo daha iyi olabilirdi tabii ki birde zombilerden bir süre korkmuyorlar çerez gibi öldürüyorlar ondan sonra 2-3 tane çıktı mı karşılarına ortalığı ateşe veriyorlar o kısımları da biraz saçma