Seçkin Üye
Türknet kullanıyorum 95 mbps download 8 upload alıyorum hiçbir problem yaşamadım.
Hangi paket bu acaba? Yanlış değil değil mi 600mpbs upload? Doğruysa hemen geçelim yayınlarda işimize çok yarar. Paketi söylersen sevinirimTürknet ile fibere geçip 1000mpbs veriyor aylık 100 tl ödüyorum bence güzel müşteri hizmetleride harika internetim hiç kesilmedi Ekli dosyayı görüntüle 72792
Türknetin kendi fiber ağının olduğu yerlere özel sanırsam bu.Uploadı sınırsız veriyor.Hangi paket bu acaba? Yanlış değil değil mi 600mpbs upload? Doğruysa hemen geçelim yayınlarda işimize çok yarar. Paketi söylersen sevinirim
Altyapı genelde TT nin zaten ttden geçiyosanız kapattırmayın sakın.Dilekçeyle geçiş yapın yoksa port yok felan uğraştırıyorlar bazen.tamamen bulunduğun şehir ve altyapıya bağlı ama bence ilk tercih türknet olmalı beğenmezsende tahattüt yok zaten
Kanka olmayan müşteri hizmetleri diye bir şey yok biraz sabırlı olursan sana her zaman dönüş yapıyorlar ve türknetin kendi alt yapısı ile hiç bir internet sağlayıcısının sağlamadığı hızı sağlıyorlar orada gördüğün hız gerçek ve kendi alt yapıları üzerinden veriyorlarOlmayan müşteri hizmetleri nasıl harika ?
Ayrıca upload nasıl hızı geçiyor ? Gerçek değil gibi ?
Türknet 'in kendi altyapısını kullanıyorsanız bu hızı almanız gayet normal. Türk Telekom altyapısı olan yerlerde 100 Mbps hızı geçemiyoruz maalesef... 1000 Mbps interneti ev kullanımı için gereksiz görüyorlarmış.Türknet ile fibere geçip 1000mpbs veriyor aylık 100 tl ödüyorum bence güzel müşteri hizmetleride harika internetim hiç kesilmedi Ekli dosyayı görüntüle 72792