Sonuna kadar izlemeni tavsiye ediyorum merak etme zarar vermez1 dk sını izledim bence imkansız birşey beyin bu beyin en basitinden bir pc en fazla kaç terebaytltır en gelişmişi bile beyin sınırsız mesela bazı bilim adamlarına göre bazılarına göre de hatırlamıyorum ama az buçuk bir rakam değildi.
sonuna kadar izledim açıkçası öyle birşey çıksa hiçkimse kötüye kullanmaz çünkü bambaşka bir dünya olacak dünya tersine dönecek kim paranın peşinden koşarki para nın değeri bile kalmaz duygular kalmaz kısacası insanlar çok zeki olacağı için şimdiki bildiğimiz insandan farklı olacak tersine dönecek yani düşün senin dünya kadar paran var gidip torosa biniyorsunSonuna kadar izlemeni tavsiye ediyorum merak etme zarar vermezveya zamanını boşa harcamış olmazsın. Sorunuda tam anlamadım.
2020 de bir insan üzerinde deneneceğini söylüyor Elon Musk.sonuna kadar izledim açıkçası öyle birşey çıksa hiçkimse kötüye kullanmaz çünkü bambaşka bir dünya olacak dünya tersine dönecek kim paranın peşinden koşarki para nın değeri bile kalmaz duygular kalmaz kısacası insanlar çok zeki olacağı için şimdiki bildiğimiz insandan farklı olacak tersine dönecek yani düşün senin dünya kadar paran var gidip torosa biniyorsunonun gibi bişey. birgün gerçekleşebilirmi evet gerçekleşebilir ama biz ozamana kadar yaşarmıyız orasını bilemiyorum
![]()