Neurodeck : Psychological Deckbuilder GOG'da Ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

Neurodeck : Psychological Deckbuilder GOG'da ücretsiz.​

Hepimizin mantığın ya da aklın ötesinde korktuğu bir şey vardır. Ne zaman karşılaşsak içimizi büyük bir dehşetle dolduran işte o fobiler. Araknofobi (Örümcek korkusu), Tripanofobi (İğne korkusu) ve Koulrofobi (Palyaço korkusu) gibi bazı fobiler yaygındır. Nefofobi (Bulut korkusu), Selenofobi (ay korkusu) ve Pogonofobi (Sakal korkusu) gibi diğer fobiler de nadirdir. TavroxGames'in Neurodeck oyunu, fobilerle bir şekilde yüzleşmenizi sağlayan oynadığınız ilk oyun.

Adsız tasarım.png

Neurodeck bir kart savaş oyunudur, ancak oyuncular fantastik canavarlara karşı savaşmak yerine fobileri ve korkularıyla yüzleşecekler. Bu bağımsız oyun, şu anda oynayabileceğiniz en iyi kart oyunlarından bazıları olan Slay the Spire, Monster Train ve Gordian Quest'ten esinlenmiştir.

Minimum Sistem Gereksinimleri
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi :
Windows 10 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir​
Windows 10 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir​
İşlemci :
i3​
i5​
Bellek :
2 GB RAM​
4 GB RAM​
Ekran Kartı :
512 MB veya Graphic Chipset​
2GB Card veya Graphic Chipset​
Depolama :
200 MB kullanılabilir alan​
200 MB kullanılabilir alan​

Şu anda GOG üzerinde ücretsiz olarak Lorelai almanız mümkün. Bunun için de yapmanız gerekenler çok basit alttaki bağlantıya tıklayarak 27 Mart 2023'e tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu oyun bana şimdi bedava rahatlama seansı mı veriyor 10 dakika falan yoga yapıyor

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Neurodeck hakkında paylaşımınız için teşekkür ederim! Oyuncuların korkularıyla benzersiz bir şekilde yüzleşmelerine yardımcı olabilecek ilginç bir oyun gibi görünüyor. Kesinlikle deneyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...