New World çıktı, düşünceleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyunu alıp oynayacağım fakat nedense bana "balon" gibi geliyor arkadaşlarımdan görüyorum 60 sunucuları bulunuyor her sunucu en fazla 2000 oyuncuyu destekliyor bana bu olay o kadar saçma geldi ki WoW'un yapımcılarının üstlendiği bir oyunun bu kadar tepki toplayıp oynanacağını ön göremediler mi gerçekten veya daha fazla sunucu açmaya maddi güçleri mi yetmedi ki arkalarında amazonun iş birliği bulunuyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Queue World

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Oyun bence iyi değil, zamanınıza yazık olur bence.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sunucularda 2000 kişilik limit olması şu aşamada bana mantıklı geliyor. Oyunda hemen hemen her şey muhtemelen server side dir. Doğal olarak sunucuya bağlı oyuncuların en ufak bir bağlantı sıkıntısı yaşamamaları, oyunu smooth oynadıkları için böyle bir limit eklemişlerdir diye düşünüyorum. Sonuçta oyun MMORPG oyun, ve firma Amazon. Yani merak etmeyin, koskoca Amazon. İleride çok daha fazla sunucu açılacaktır, hatta limit olayını da ileride kaldırabilirler.

Oyun hakkında düşüncelerim ise bir Black Desert olmadığı yönünde. Birkaç videosuna denk geldim, oyunu oynamadım ve dünyası, oyuncuların yapabilecekleri BDO kadar geniş değil gibi geldi bana. Ek olarak BDO nun grafikleri çok daha iyi. Tabi oyunu oynamadığım ve birkaç videoda denk geldiğim için düşüncelerim bu yönde. Oyun kesinlikle kötü ya da ortalama bir oyun demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
cok genıs caplı bı youn beklıyorsan yanılırsın hocam . belırlı standartları sureklı olarak yapmaktan skılmam dersen ısını gorur

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bir mmoya bu fiyatları vermek çok manasız geliyor bana, sonuçta oyun sürekli tekrarlardan oluşuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bireysel oyuncular için uygun değil

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyunu alıp oynayacağım fakat nedense bana "balon" gibi geliyor arkadaşlarımdan görüyorum 60 sunucuları bulunuyor her sunucu en fazla 2000 oyuncuyu destekliyor bana bu olay o kadar saçma geldi ki WoW'un yapımcılarının üstlendiği bir oyunun bu kadar tepki toplayıp oynanacağını ön göremediler mi gerçekten veya daha fazla sunucu açmaya maddi güçleri mi yetmedi ki arkalarında amazonun iş birliği bulunuyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir süre sonra herkes sıkılıp birakacak

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Lost Ark geldi New World bitti, New World'u aldım 2-3 saat oynayıp sildim, hiç güzel gelmedi bana

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yeni seri metin 2 gibi bir oyun ticareti türü felan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...