Nezur Roblox hilesi virüs mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Merhaba. Forumlarda roblox virüsü araştırırken Nezur'u buldum fakat redditte yorumlara bakarken bazıları virüs, rat olduğunu söylemiş. Nezur'un sitesi de baya düzgün hazırlanmış güzel bir siteye benziyordu pat diye indirdim fakat açmadım. Virüs mü bilen varmı?

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
şuan robloxda çalışan hiç bir hile yok diye biliyorum byfron anticheat yüzünden
Teşekkürler fakat nezur çalışıyor bildiğim kadarıyla açmadığım için bilemiyorum ama indirdim virüs olup olmadığını merak ediyorum başka hesapta denicem

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Teşekkürler fakat nezur çalışıyor bildiğim kadarıyla açmadığım için bilemiyorum ama indirdim virüs olup olmadığını merak ediyorum başka hesapta denicem
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ilki nezur externalın .exe si
2. si nezur v2 nin .exe si
sanırım bi virüs yok cidden çalışıyorsa sevinirim biri baksa keşke

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben kullandım fakat en son key için reklam sisteminde sıkıntı vardı ondan saldım şuan deneyebilirsin bir zarar gelmez roblox için external menü yapmışlar gayet iyi çalışıyor arsenali aç oyna

Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ben de kullandım fakat key lerınde sıkıntı oldugu ıcın bıraktım ben de artık roblox hıle felan satılmıyor dıye bılıorumn veya kullanmıyorlar

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI

ilki nezur externalın .exe si
2. si nezur v2 nin .exe si
sanırım bi virüs yok cidden çalışıyorsa sevinirim biri baksa keşke
Bende bakmıştım virüstotale evet redditte insanlar rat falan dediği için sildim

Ben kullandım fakat en son key için reklam sisteminde sıkıntı vardı ondan saldım şuan deneyebilirsin bir zarar gelmez roblox için external menü yapmışlar gayet iyi çalışıyor arsenali aç oyna
ban falan attırdı mı

ben de kullandım fakat key lerınde sıkıntı oldugu ıcın bıraktım ben de artık roblox hıle felan satılmıyor dıye bılıorumn veya kullanmıyorlar
ban attırdı mı

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Reis son derece mükemmel son derece özenle hazırlanmış olsa bile güvenmeyeceksin ayrıca virüs olup olmadığından şüpheleniyorsan virüs total sitesinden dosyayı taratabilirsin 70 şirket üzerinden 40 üzeri virüs derse virüsdür ama ben genelde kaspersky Google ve Microsoft'un ne dediğine bakıp ona göre virüs olup olmadığına karar veriyorum

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Reis son derece mükemmel son derece özenle hazırlanmış olsa bile güvenmeyeceksin ayrıca virüs olup olmadığından şüpheleniyorsan virüs total sitesinden dosyayı taratabilirsin 70 şirket üzerinden 40 üzeri virüs derse virüsdür ama ben genelde kaspersky Google ve Microsoft'un ne dediğine bakıp ona göre virüs olup olmadığına karar veriyorum
Yukarıda attı arkadaş virüs toteli 40 civarı çıkmış. konudan alakasız wsreborn 50 çıkmıştı ona da konu açtım fakat virüs değil dediler. bunun hakkında düşüncen nedir

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Nezur çalışıyor ve sadece belli oyunlarda aim tarzı hile yapabiliyorusn ve ayriyetten virüs konusunda ben uzun süre kullandım sorn yaşamadım

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum trojan falan kaptı enson pc

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yok diye biliyorum ama pc yi tarattırman da yine de fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...