Teşekkürler fakat nezur çalışıyor bildiğim kadarıyla açmadığım için bilemiyorum ama indirdim virüs olup olmadığını merak ediyorum başka hesapta denicemşuan robloxda çalışan hiç bir hile yok diye biliyorum byfron anticheat yüzünden
Teşekkürler fakat nezur çalışıyor bildiğim kadarıyla açmadığım için bilemiyorum ama indirdim virüs olup olmadığını merak ediyorum başka hesapta denicem
kral sadece aimbot falan mı var script kullanabiliyormuyuzBen kullandım fakat en son key için reklam sisteminde sıkıntı vardı ondan saldım şuan deneyebilirsin bir zarar gelmez roblox için external menü yapmışlar gayet iyi çalışıyor arsenali aç oyna
Bende bakmıştım virüstotale evet redditte insanlar rat falan dediği için sildim
ban falan attırdı mıBen kullandım fakat en son key için reklam sisteminde sıkıntı vardı ondan saldım şuan deneyebilirsin bir zarar gelmez roblox için external menü yapmışlar gayet iyi çalışıyor arsenali aç oyna
ban attırdı mıben de kullandım fakat key lerınde sıkıntı oldugu ıcın bıraktım ben de artık roblox hıle felan satılmıyor dıye bılıorumn veya kullanmıyorlar
Yukarıda attı arkadaş virüs toteli 40 civarı çıkmış. konudan alakasız wsreborn 50 çıkmıştı ona da konu açtım fakat virüs değil dediler. bunun hakkında düşüncen nedirReis son derece mükemmel son derece özenle hazırlanmış olsa bile güvenmeyeceksin ayrıca virüs olup olmadığından şüpheleniyorsan virüs total sitesinden dosyayı taratabilirsin 70 şirket üzerinden 40 üzeri virüs derse virüsdür ama ben genelde kaspersky Google ve Microsoft'un ne dediğine bakıp ona göre virüs olup olmadığına karar veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?