Kanka büyük ihtimal log kayıtları var ama umurlarında olacağını düşünmüyorum çünkü bu sistemden önce makine içini açıp kabloları kısa devre yaparak çalıştırıyorduk. Şimdi onu da kilitlemişler yeni çözüm arayışındayızKanak mantıksal olarak yapılır fakat yurt bu bakiyeleri otomattaki makinelerden kontrol ederek çekiyorsa ve log tutuluyorsa başın yanabilir banka hesabı gibi düşün
Çok iyi olur brom haberlerini bekliyorumkanka kesinlikle yapılıyor benim arkadaşımın okudugu üniversitede de böyle saçmalık vardı kartı bi çipin içersine yerleştirerek bir şeyler yapmıştı kendisine sordugumda güncel yanıtımı yazacağım
Bu eklenti işini tam olarak anlamadım biraz daha açabilme şansınız var mı? Atılma riskini göze alıyorum kankaYoutube da Eklentisini Felan araştır Bak Mutlaka Yaparsın Ama İşte Log Sıkıntısı Varsa Zorlanırsın Atılmaya Kadar Gidebilir
Biraz daha açabilirsen sevinirim hocam, yada özelden de yazabilirsinkanka mümkün ama eklenti takman lazım ve sağlam backend olan bi yazılım lazım
Kanka benim telin NFC özelliği var zaten, bir çok program var NFC tools gibi vs. Kart bilgilerine ulaşabiliyorum ama hangi memorynin bizim kontörlere ait olduğunu bilmiyorum. Ben mobil uygulama arıyorum işte nasıl yapabilirim diyegiriş seviyesinde bilgim var diyebilirim bana mantıklı geln şey basit arduino sayesinde nfc modüller var onu kullanarak içeriğini okuyup değiştirebileceğini düşünüyorum
Rootlu android yok maalesef rootsuz da yapılma imkanı vardır elbet bana o lazımrootlu bir android lede yapabilirsin
Tamamdır hocam bugün gün içerisinde sana ulaşırımdiscord neurs1 ulaş bana yardımcı olmaya çalışayım buradan bir çözüme ulaşabileceğini düşünmüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?