- Admin
-
Merhabalar Kolay Gelsin. Ben Kendi Adımdan Memnun Değilim Hoşuma Gitmiyor Artık Kendime Ait Bir Nick'im Var " Rumexus " Yapmak İstiyorum İlgilenirseniz Sevinirim Kolay Gelsin.
İlginiz İçin Teşekkürler Çok Hızlısınız Fark Etmedim Bile. Kolay Gelsin.Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.
Merhaba, kolay gelsin hocam. Bende 2016 üyeliği olan hesabımın nickini değiştirmek istiyorum nickden artık çok rahatsız olmaya başladım. Yeni nickimi diğer forumlarda aktif olarak kullandığım ՄŁՄBΛTŁI olarak değiştirmek istiyorum kontrol ettim, nick kullanımda değil. Çalışmalarınızda başarılar, teşekkürler MH ailesi ve görevlileri...Sa beyler bağyanlar iyisinizdir umarımÇok fazla nick değişim isteği geliyor bizlerde sevgili üyelerimizi kırmayalım dedik. 1 Yıldan fazla üyeliği olan herkesin nick değişim talebini değerlendireceğiz. Yoruma istediğiniz nicki yazabilirsiniz. Ancak sitede istediğiniz nick var mı yok mu kontrol edip o şekilde talepte bulunun.
Not : Lütfen 1 Yıldan yeni üyeliği olan üyeler yorum atmasın ve konu ile alakasız yorumda atmayın. Sadece nick değişim talebi. Onun dışında atılan yorumlar silinecek , uyarı verilecektir ( Etkinlik süresi 05.06.2018 23:59'a kadardır ).
Büyük harflerle AYDOĞAN nicki de çok güzel ismi geçmişken paşamızı da sevgi ve saygıyla analım... Ruhu şad mekanı cennet olsun inşallah. Yazdım foruma kullanıcı çıkmadı kullanımda değildir umarım. İlginiz için teşekkür ederim.@27ferhat31 Şekilli nicklere izin vermiyoruz maalesef Ulubatlı şeklinde yapalım diyeceğim ama o şekilde de alınmış başka nick seçiniz lütfen.
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.Merhaba,kolay gelsin.
Ben nickimi GodlyHanaS olarak değiştirmek istiyorum
Teşekkürler
Büyük harflerle AYDOĞAN nicki de çok güzel ismi geçmişken paşamızı da sevgi ve saygıyla analım... Ruhu şad mekanı cennet olsun inşallah. Yazdım foruma kullanıcı çıkmadı kullanımda değildir umarım. İlginiz için teşekkür ederim.
Çok hızlısın üstad saolasınYeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.Kolay Gelsin Hocam Ben " Fedsy " Nickini Kullanmak İstiyorum Şimdiden Teşekkürler
Merhaba hayırlı akşamlar 2 yıldan uzun süredir bu sitede aktif olmaya çalışıyorum.Fakat gördüğünüz gibi ismim hiç sempatik değilDeğiştirme şansımız varsa acaba SpeciaL olmazsa TheWooby yapabilir misiniz ?
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.
Merhaba hayırlı akşamlar 2 yıldan uzun süredir bu sitede aktif olmaya çalışıyorum.Fakat gördüğünüz gibi ismim hiç sempatik değilDeğiştirme şansımız varsa acaba Wooby olmazsa TheWooby yapabilir misiniz ?
Çok teşekkür ederim değerli olduğunuzu bilmeniz isterim <3Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.Nickimi LmaR Olarak Değiştirmek İstiyorum
Kolay Gelsin...
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.Bu Nickimi Uzun Süre Önce Kullanmıştım, Artık Memnun Değilim "Perfo" Yaparsanız Memnun Olurum. Teşekkürler.
Teşekkürler, Kolay Gelsin.Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?