Griffin Premium
Boşluklu oluyorsa "Berk Özcan" yapar mısın sana zahmet 
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar. ( İlginç seçimBoşluklu oluyorsa "Berk Özcan" yapar mısın sana zahmet![]()
Çeri nicki uygunsa değiştirilmesini talep ediyorum. Bir de mümkünse rica etsem mesajlarımı da siler misiniz? Yeni nickim ile yepyeni bir sayfa açmak istiyorum.Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.
Çeri nicki uygunsa değiştirilmesini talep ediyorum. Bir de mümkünse rica etsem mesajlarımı da siler misiniz? Yeni nickim ile yepyeni bir sayfa açmak istiyorum.
Teşekkür ederim adamsınız sağ olunYeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar. Sebepsiz mesaj silmiyoruz. Yeniymiş gibi yapın![]()
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.Yeni Nickimin Şu Olmasını İstiyorum VitalisCORN
Kullanılıyor kontrol etmeden önce yorum atmayın lütfen.NEMESIS olarak değiştirmenizi rica ediyorum![]()
O benim tag adım burda ilk bu tagı aldım sonradan millet ben sansınlar diye o ismi kullanmışlarKullanılıyor kontrol etmeden önce yorum atmayın lütfen.
Tag adı ?O benim tag adım burda ilk bu tagı aldım sonradan millet ben sansınlar diye o ismi kullanmışlar
Kullanıcı adı kullanılıyor lütfen kontrol edip öyle yorum atın(Babo) Olmasını istiyorum
NEMESIS ismini kendi ismim gibi kullandım buralarda isim değişmediğinden imzamda ve pp de nemesıs adlı gif var bakarsan hilelerimde bile nemesıs adını kullanıyorum bu forumda ilk nemesıs ben çıkardım arkamdan devam ettilerTag adı ?
NEMESIS ismini kendi ismim gibi kullandım buralarda isim değişmediğinden imzamda ve pp de nemesıs adlı gif var bakarsan hilelerimde bile nemesıs adını kullanıyorum bu forumda ilk nemesıs ben çıkardım arkamdan devam ettiler![]()
Biz burada kaç yıllık forum kullanıcısıyım elin 10 günlük adamı gelip ismimi alıyor ve yapıcak hiçbişey olmadığını söylüyorsunuz yazık cidden !!!Sonuç olarak o ismi başkası almış mı ? Almış yapabilecek bir şeyim yok.
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.BaboPrince yok umarım değiştirirsiniz
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.
teşşekür ederimYeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.