- Konuyu başlatan
- Admin
-
Siteye sizden 6 ay sonra gelmiş bu nicki alacağınıza o nicki alsaydınız. Nickinizi biz belirlemiyoruz sonuç olarak. Konuyu daha fazla amacından saptırmadan nick değişecekseniz yazın değiştirmeyeceksiniz yazmayın.Biz burada kaç yıllık forum kullanıcısıyım elin 10 günlük adamı gelip ismimi alıyor ve yapıcak hiçbişey olmadığını söylüyorsunuz yazık cidden !!!
Siteye sizden 6 ay sonra gelmiş bu nicki alacağınıza o nicki alsaydınız. Nickinizi biz belirlemiyoruz sonuç olarak. Konuyu daha fazla amacından saptırmadan nick değişecekseniz yazın değiştirmeyeceksiniz yazmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 7512
Bu mu aktiflik derecesi 1 mesaj 1 puan oda 1 mesaj attı diye
Adam buralara yıllardır uğramıyor biz allahın hergünü siteye faydam olsun diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum eşitlik buysa yardım etmeyelim o zaman biz bakınalım öyle foruma
2 yıldır aktif olmayan kullanıcıyı silmeyip orda o Nemesis ismiyle bırakıyosunuz ya helal olsun neyse böyle gidişle daha çok kişi kaybedeceksiniz
Konu girişinde sevgili üyelerimizi kırmayalım dedik mantıklı olmuş ve dediğin şey çıkış butonuna basıp çıkabilirsinizGirmiyor diye nickini elinden alma hakkına sahip değilim. İstemiyorsanız çıkış yap butonuna tıklayabilirsiniz. Kurallar bu.
Konu girişinde sevgili üyelerimizi kırmayalım dedik mantıklı olmuş ve dediğin şey çıkış butonuna basıp çıkabilirsiniz
abi benim nickimi #Morpheus yap ben o adamdan daha önce kayıt oldum abi nolur yap
KullanılıyorMerhaba,kolay gelsin.
Ben nickimi NightMaRe olarak değiştirmek istiyorum
Teşekkürler
Yalvarmana gerek yoktu kurucusunabi benim nickimi #Morpheus yap ben o adamdan daha önce kayıt oldum abi nolur yap
Uzatma değil bu sadece bir rica NEMESIS dedim büyük harflerle küçük harf bulunuyor sitede ya olmadı #NEMESIS yaparsınUzatıyorsun çünkü dediğin şey mantıksız ve üstelemeye devam ediyorsun. Bak LeftSpace in dediği ile aynı mantık senin dediğin.
Kurucuyum diye alınmış bir nicki alma hakkına sahip değilim evladım boş yapıyorsun Y A P M A D İ K K A T Ç E K İ Y O R S U NYalvarmana gerek yoktu kurucusun
Uzatma değil bu sadece bir rica NEMESIS dedim büyük harflerle küçük harf bulunuyor sitede ya olmadı #NEMESIS yaparsın
Y A P M A D İ K K A T Ç E K İ Y O R S U NKurucuyum diye alınmış bir nicki alma hakkına sahip değilim evladım boş yapıyorsun Y A P M A D İ K K A T Ç E K İ Y O R S U N
Nick düşünüp gelicem bu konuyu unutmıcamÇok fazla uzatıyorsun neden böylesin ? Başka nick seç ya da LÜTFEN daha yorum yapma !
Yeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.WoLLeG Bunu yaparsın artık
SelamünAleyküm Admin Bey 1 yıldan eski olup olmadıgıma nerden bakcagmı bilmiyiorum ama büyük ihtimalle eskiyim şu nick i yaparsanız gerçekten mutlu olurum #SadraZam gerçekten değişirse güzel olur taklaci diye isimmi olur ya
Özel karakter seçmeyiniz ve kullanıcı adı kullanılıyor.
TeşekkürlerYeni nickiniz hayırlı olsun. İyi Forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?