Foytax yalvera yapabilirsin çok nadir nicknamelerselamlar arkadaşlar herkese nasılsınız iyi misiniz umarım iyisinizdir bugün çok kafama takılan bir sorun var ve bunu sizlere danışmak istedim kendime öz bir nickname yapmak istiyorum tüm oyunlarda kullanabileceğim ve tüm hayatım boyunca kullanabileceğim bir nick bulmam lazım ama böyle gerçekten kısa ve sağlam gözükmeli örnek vermek gerekirse "zeitnot","elwind","Rekkles" e sporcuların isimleri mesela bunlar akılda kalıcı dile oturan sizden ricam aklınıza gelen kullanılmayan böyle nickler varsa yazabilir misiniz illa nickname söyleyip bunu koy demenize de gerek yok şundan örnek alabilirsin bundan örnek alıp şu şekilde koyabilirsin tarzında lütfen saçma sapan sitelerden "oyun nick bulma" tarzı şeyleri aratıp buraya kopyala yapıştır yapmayın gerçekten önerenlerin yorumlarını beğeneceğim baştan sağma yazanları ise raporlayacağım tüm güzel ve ciddi önerileriniz bekliyorum iyi günler iyi forumlar dostlar sağlıcakla kalın
mortality riskselamlar arkadaşlar herkese nasılsınız iyi misiniz umarım iyisinizdir bugün çok kafama takılan bir sorun var ve bunu sizlere danışmak istedim kendime öz bir nickname yapmak istiyorum tüm oyunlarda kullanabileceğim ve tüm hayatım boyunca kullanabileceğim bir nick bulmam lazım ama böyle gerçekten kısa ve sağlam gözükmeli örnek vermek gerekirse "zeitnot","elwind","Rekkles" e sporcuların isimleri mesela bunlar akılda kalıcı dile oturan sizden ricam aklınıza gelen kullanılmayan böyle nickler varsa yazabilir misiniz illa nickname söyleyip bunu koy demenize de gerek yok şundan örnek alabilirsin bundan örnek alıp şu şekilde koyabilirsin tarzında lütfen saçma sapan sitelerden "oyun nick bulma" tarzı şeyleri aratıp buraya kopyala yapıştır yapmayın gerçekten önerenlerin yorumlarını beğeneceğim baştan sağma yazanları ise raporlayacağım tüm güzel ve ciddi önerileriniz bekliyorum iyi günler iyi forumlar dostlar sağlıcakla kalın
Agrippa,Albatrossselamlar arkadaşlar herkese nasılsınız iyi misiniz umarım iyisinizdir bugün çok kafama takılan bir sorun var ve bunu sizlere danışmak istedim kendime öz bir nickname yapmak istiyorum tüm oyunlarda kullanabileceğim ve tüm hayatım boyunca kullanabileceğim bir nick bulmam lazım ama böyle gerçekten kısa ve sağlam gözükmeli örnek vermek gerekirse "zeitnot","elwind","Rekkles" e sporcuların isimleri mesela bunlar akılda kalıcı dile oturan sizden ricam aklınıza gelen kullanılmayan böyle nickler varsa yazabilir misiniz illa nickname söyleyip bunu koy demenize de gerek yok şundan örnek alabilirsin bundan örnek alıp şu şekilde koyabilirsin tarzında lütfen saçma sapan sitelerden "oyun nick bulma" tarzı şeyleri aratıp buraya kopyala yapıştır yapmayın gerçekten önerenlerin yorumlarını beğeneceğim baştan sağma yazanları ise raporlayacağım tüm güzel ve ciddi önerileriniz bekliyorum iyi günler iyi forumlar dostlar sağlıcakla kalın