Hepinize merhaba arkadaşlar uzun süredir forumda yoktum geri dönüş yapmaya karar verdim ve güzel bir konuyla karşınızdayım.!
Çoğu kişi hala Darkcomet kullanıyor fakat darkcomet artık (gördüğüm kadarıyla) windows10'da hatalar veriyor stabil çalışmıyor. Bende internette ufak bir araştırmayla daha stabil çalışan ve kapsamlı özellikleriyle Njrat'ı keşfettim.
Njrat nedir dersek şudur; Siz bir trojan yaratırsınız ve bunu kurbana gönderirsiniz karşıda ki kişi bu dosyayı açarsa tüm kontrol sizin ellerinizde olur.
Bu rat oluşturma programının özellikleri say say bitmiyor açıkçası
başlıca özelliklerini sıralamam gerekirse şunlar;
- Kurbanın webcam'ına ve mikrofonuna erişebiliyorsunuz
- Masaüstünü izleyebiliyorsunuz
- Keylogger aracını da kullanabiliyorsunuz
- Tarayıcısında kayıtlı tüm şifreler kullanıcı adları ve epostaları tek tıkla görebiliyorsunuz
- Scriptler çalıştırabiliyorsunuz (.bat html gibi uzantılar)
- Karşı tarafın regedit ve görev yöneticisine erişebiliyorsunuz
- Kurbanın ruhu duymadan bilgisayarında bulunan tüm klasörlerin adını değiştirebiliyor,siliyor beğenirseniz kendi bilgisayarınıza indiriyorsunuz
- Ayrıca eğlenmek isteyenler için de birçok farklı özellik var zaten bunları siz keşfedersiniz.
Programa ait bazı görseller;
Kullanımı;
*Bu programı kullanmak için statik ip kullanmak zorundasınız*
*Port açarken 1607 portunu önerimim gayet düzgün çalışıyor*
Yukarıda kısa bir anlatım mevcut ben buraya yazmak istemedim uzun sürebilir. Kafanıza takılan şeyler olursa özelden yazabilirsiniz.
İndirme ve Virüs TOTAL
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum: Bu program virüs ürettiği için virüs programlarınız tarafından uyarı alacaktır. Eğer şüphe duyuyorsanız indirmeyebilirsiniz. Bazı yerlerde virüs total sonuçları virüs var diyenler oluyor gülüp geçiyorum
VİRÜS TOTAL
İNDİRME BAĞLANTILARI
Çoğu kişi hala Darkcomet kullanıyor fakat darkcomet artık (gördüğüm kadarıyla) windows10'da hatalar veriyor stabil çalışmıyor. Bende internette ufak bir araştırmayla daha stabil çalışan ve kapsamlı özellikleriyle Njrat'ı keşfettim.
Njrat nedir dersek şudur; Siz bir trojan yaratırsınız ve bunu kurbana gönderirsiniz karşıda ki kişi bu dosyayı açarsa tüm kontrol sizin ellerinizde olur.
Bu rat oluşturma programının özellikleri say say bitmiyor açıkçası
- Kurbanın webcam'ına ve mikrofonuna erişebiliyorsunuz
- Masaüstünü izleyebiliyorsunuz
- Keylogger aracını da kullanabiliyorsunuz
- Tarayıcısında kayıtlı tüm şifreler kullanıcı adları ve epostaları tek tıkla görebiliyorsunuz
- Scriptler çalıştırabiliyorsunuz (.bat html gibi uzantılar)
- Karşı tarafın regedit ve görev yöneticisine erişebiliyorsunuz
- Kurbanın ruhu duymadan bilgisayarında bulunan tüm klasörlerin adını değiştirebiliyor,siliyor beğenirseniz kendi bilgisayarınıza indiriyorsunuz
- Ayrıca eğlenmek isteyenler için de birçok farklı özellik var zaten bunları siz keşfedersiniz.
Programa ait bazı görseller;
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Kullanımı;
*Bu programı kullanmak için statik ip kullanmak zorundasınız*
*Port açarken 1607 portunu önerimim gayet düzgün çalışıyor*
Yukarıda kısa bir anlatım mevcut ben buraya yazmak istemedim uzun sürebilir. Kafanıza takılan şeyler olursa özelden yazabilirsiniz.
İndirme ve Virüs TOTAL
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum: Bu program virüs ürettiği için virüs programlarınız tarafından uyarı alacaktır. Eğer şüphe duyuyorsanız indirmeyebilirsiniz. Bazı yerlerde virüs total sonuçları virüs var diyenler oluyor gülüp geçiyorum
VİRÜS TOTAL
Giriş Yap
İNDİRME BAĞLANTILARI
Giriş Yap
Giriş Yap
Post automatically merged:
günceldir.
Son düzenleme: