Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
No.1 - Canavar | Alternative & Mobile Wallpaper - quarexdesign
Yorumlara tek tek cevap vermektense toplu cevap vermek daha uygun olur diye düşündüm.
1) Basit kalmış sade olmuş gibi yorum yapan arkadaşlar için, bunun bir alternatif cover olduğunu başlıkta yazmama rağmen tekrar hatırlatmamda fayda var. Sade hoş bir görüntü sağlamak ve mobil platformuna uyarlamaktı amaç. Daha gösterişli bir çalışma isteyenler orjinal çalışmaya gidebilir. (Tamamen el çizimi , ipad pro üzerinden yapılmış bir çalışma)
2) Beni düşünüp kendimi geliştirebileceğimi söyleyen arkadaşlarım , yaklaşık 11 yıllık deneyimim var, çoğu yorumun sadece yorum yapma amaçlı atıldığı kanaatindeyim, diğer çalışmalarımı inceleyip zaten siz de kendi dediğinizi yutabilirsiniz.
3) Daha iyi yerlere gelirsin umarım diyen düşünceli kardeşlerim ayrıca teşekkürler. Ben şu an yerimden memnunum. Türkçe Rap alanındaki mainstream olan neredeyse herkes ile beraber çalışıyoruz bir şekilde , kapak tasarımı , ürün tasarımı , müzik videosu gibi gibi.. Bunun yanıda zaten kurumsal işlerim bulunmakta, şu anda da zaten bir şirkete bağlı olarak çalışıyorum.
Güzel yorumlarınız için tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. Bir kaç kişi var beni yakından tanıyan, benim amacım burada sizlere de ilham olabilmek, fikir sunabilmek ve örnek olabilmek. Bunu başarabiliyorsam ne mutlu bana.