No Recoil Kullanırsak Ban Yer Miyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "SherrY Xxdv, post: 1011927, member: 1613039"] my pubG account is banned when i am using no recoil
So I can't wait to see my new ID ID.? [/ QUOTE]
me tooo

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
benim bildiğim tek şey recoil ve aim yeni gelmişti maça bile girmedim atış poligonuna girdim sadece 1 şarjör boşalttım o da tahtaya isabet ediyordum bakmak için düşün 1 şarjör bitmeden anında ban yedim hemde hileye de baya güveniyordum asıl karakterimle yedim :( işin kötü yanı face hesabımdı sen anlar mısın dostum nasıl eski karakteri face hesabımdan silip yenisini açıcam şuan guest ile oynuyorum da hiç arkadaşım yok tadı çıkmıyor

Hiç denemedim ama şöyle yaparsan oalabilir gibime geliyor. Facebook ayarlarına girip oradan uygulamalar bölümünden pubg mobile uygulamasını bulup işaretleyip kaldır butonuna basarsan yeni bir hesap oluşturabilirsin o facebook hesabından. Kesin değil ama yinede dene. kaybedecek bir şeyin olmaz.
Post automatically merged:

Hocam nasıl atacağımı bilmiyorumm

Buradan söylemek ban sebebi dostum. Sen oyun id ni yaz oyunda görüşelim.

Üye
7 HİZMET YILI
no recoil kullanmanızı tavsiye etmem otomatikmen ban yiyorsunuz 1 günde 4 hesap gitti

Üye
7 HİZMET YILI
Frozen kardeşim mesaj atabilir misin? No recoil çok ihtiyacım var

Üye
7 HİZMET YILI
ben bu sıtedekı hıle acıyorum calısmayı durdurdu hatası alıyorum çözümlerı yaptım soylenen yıne aynı daha once acıyordum

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
no recoilde kendini belli et etme gibi durum söz konusu değil. tamamen sistemsel ban atıyor. yani hileyi açar açmaz. direk ban yiyorsun. tabi yemeyenler de var full recoil açık olmasına rağmen. ama %5 ihtimali var ban yememenin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...