Nokia 7 Plus İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hepinize Saygılar Selamlar.

:resim:

nokia_7_plus_0007.jpg

nokia-7-plus-price-in-nepal-5464654654.jpg

:yazı:

Nokia 7 Plus'un ekranına gelecek olursak eğer 6 inç, 1080 x 2160 piksel çözünürlüğünde 18:9 formatında IPS bir ekran karşılıyor bizleri.

Telefonumuz gücünü ise Snapdragon 660 Sekiz çekirdekli 2.2 GHz işlemcisinden alıyor. Grafik işleme birimi olarak da Adreno 512 tercih edilmiş olan telefonumuz gayet güçlü gözüküyor. Ram ve depolama alanına gelirsek de ram olarak 4 GB uygun görülmüş olup 64GB dahili depolama alanı da telefonumuza eşlik etmektedir. Tabii ki bu telefonumuz bizlere microSD kart desteği sunuyor.

Kamera bölümüne gelirsek de arka tarafta 12 Megapiksel ana, 13 Megapiksel de telefoto kamera bizleri karşılıyor. Bu telefoto kameramız sayesinde arka plan ve önünde durmasını istediğimiz cisim,obje vs. yi birbirinden ayırabiliyoruz bunlara örnek olarak Bokeh efektini örnek verebilirim. Telefonumuzun ön tarafında ise 16 Megapiksel bir kameraya yer verilmiştir.

Telefonumuzda batarya değeri olarak da 3800 mAh uygun görülmüştür. Telefonumuz bizi Android Oreo ile birlikte karşılıyor. Son olarak fiyatına değinmek istiyorum. Telefonumuzun fiyatı ise 3.300 TL'dir.

:video:

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgilendirmen için teşekkürler fakat söyle bir durum var evet eskiden nokia çok kral bir telefondu 3310 gibi vs ama yeni nesil akıllı telefonlara nesbeten baya bir geride kaldı ve başaramadı şu zamanlarda hemen hemen cogu cihazin işlemcisi ram'i depolama alanları sd card girişleri batary vs vs hemen hemen aynı fakat işin önemli kısmı
kamera çözünürlügü,özellikleri,sensörleri vs çok önemli fakat bu saatten sonra nokia akıllı cihazlarında bir patlama yapabilecegini sanmıyorum çunku eskiye göre karsılarında çok güclü dev markalar var SAMSUNG,APPLE, LG, gibi bu adamlar her dalda ilerlemiş başarı kaydetmiş kendini ispatlamış güvenlerini insanlara kazandırmış markalar bunları göze alarak düşünerek siz olsanız NOKIA alırmıydınız ?
devir teknoloji devri ve tuş devri neredeyse bitmiş durumda artık tuşları sadece telefonu acıp kapatmada kullanmak için kullanılan bir devirdeyken nokia daha yeni yeni tuşlu dönemden çıkmışken sizce bu işi başarabilir mi insanlar nokia'nın bu işte kesin simdi başarmıştır diyip'de nokia'nın bir telefonunu satın alır mı fiyati 3.300 tl olursa :) azıcık geçmişe gittimizde nokia 3310'nun benzerini çıkarttıgında nostaji denendi alındı fakat bu zamanda çıkarttıgı telefon tamamen bi fiyasko'dan ibaretti hepimiz biliyoruz insanlar bunları unutmadıki bu cihazı satın alsın anca DROP test için kullanılır bu cihaz başkada bi işe yaramaz

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Nokia benim öldu gibi birsey onun nokia 5 almistim berbat ustu berbat

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Eskiden iyi bir telefondu ama pek tutmaz ya yok sanmıyorum o kadar satılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...