Nokia lumia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kovala Risk Al yada Karala Kıskan
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çıktığı dönem Kullandım gerçekten çok kötü arayüzü menüsü berbat ve android değil

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk windows ozellikli sebeb ten olabilir sacma yani bi telefonda windows ne isi varki knk

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çünkü boş bi telefon iphone 6 bile ondan daha iyi
Post automatically merged:

Bu mesaja kesinlikle katılıyorum

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben çok beğenerek kullandım bir zamanlar ama tuşlu telefona geri döndüm, akıllı telefona gelemiyorum iş harici.

Anlamayanlar yüzünden tutmadı. Hala lumia kullananlar var ama onlarda son çıkan ayfonu "ayyfonummmmm vhaarrrrr" yapmadıkları için kimse görmüyor. Yoksa halen severek kullanan bir kitlesi var sayılır. Ama fazla değil elbette, ayrıca 2. el piyasası hala var diye biliyorum. Yani kullanan var.

10 Yıllık lumia şu gün hala aynı hızda, aslında bu yüzden tutmadı. Yavaşlasaydı yeni modeli çıksaydı tutardı belki. En büyük sebebi ise app store olmamasıdır. Yani android telefon alıyorsun sürüyle program, balon ayfon alıyorsun sürüyle eşşek ölüsü etiketli program var ama geliyorsun lumia bomboş. Yalnız hissettirdiği için insanlar direk uzaklaştı telefondan.

Telefon ve app store'ların en önemli özelliği insanları yalnız hissettirmemesidir. Örneğin şu anda dünyadaki tek anime izleyen türk olsaydınız muhtemelen izlemezdiniz çünki çok yalnız hissederdiniz. Ama sürüsüyle anime grupları siteleri fansubları var, yalnız hissetmiyorsunuz.

Aynı şekilde lumia telefonlar dünyadaki tek lumia kullanıcısı gibi hissettiriyor.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
windowsun bi telefonda ne işi var bu sebepten tutmadı kötüydü

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
windows işletim sistemleri mobile ile uyumlu olmadı bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bendede sarısı vardı bozuldu sonra

Üye
5 HİZMET YILI
arayüzü berbatdı fakat cogu insan mobilde windows muhabbetinden dolayı hos karsılamadı oyuzden tutulmadı

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kullanışı zor ve arayüzü berbat, piyasada daha iyileri olduğu için tutmadı.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arayüzü gayette güzeldi. Fakat günümüz android telefonlarına daha yatkın olduğumuz için ona alışamadık ve tutmadı.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben lumia 520 almıştım.. windows phone mağazasında hiç bir uygulama yoktu.. bence en büyük nedeni bu. sırf bu yüzden değiştirdim

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
windows işletim sistemi koymuşlar ve içerisinde hiçbirşey yok hiçbirşey kameralarını çok severdim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...