Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben çok beğenerek kullandım bir zamanlar ama tuşlu telefona geri döndüm, akıllı telefona gelemiyorum iş harici.
Anlamayanlar yüzünden tutmadı. Hala lumia kullananlar var ama onlarda son çıkan ayfonu "ayyfonummmmm vhaarrrrr" yapmadıkları için kimse görmüyor. Yoksa halen severek kullanan bir kitlesi var sayılır. Ama fazla değil elbette, ayrıca 2. el piyasası hala var diye biliyorum. Yani kullanan var.
10 Yıllık lumia şu gün hala aynı hızda, aslında bu yüzden tutmadı. Yavaşlasaydı yeni modeli çıksaydı tutardı belki. En büyük sebebi ise app store olmamasıdır. Yani android telefon alıyorsun sürüyle program, balon ayfon alıyorsun sürüyle eşşek ölüsü etiketli program var ama geliyorsun lumia bomboş. Yalnız hissettirdiği için insanlar direk uzaklaştı telefondan.
Telefon ve app store'ların en önemli özelliği insanları yalnız hissettirmemesidir. Örneğin şu anda dünyadaki tek anime izleyen türk olsaydınız muhtemelen izlemezdiniz çünki çok yalnız hissederdiniz. Ama sürüsüyle anime grupları siteleri fansubları var, yalnız hissetmiyorsunuz.
Aynı şekilde lumia telefonlar dünyadaki tek lumia kullanıcısı gibi hissettiriyor.