norm ender seven

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
varmı gerçekten?? benim midem bulanıyor bu adamdan çok itici sen kimsin ezhel e ben fero ya diss atıyon kurban ol sen onlara bu adamı sevenlerde ne bilim allah yardım etsin

edit: kendimi tam ifade edememişim benim sorunum bu adamın çok saçma sapan sözlerle şarkı yapması diss attığı şarkıyı 20 sn kadar dinledim o kadar dayanabildim

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Herkes Özgür Düşünceye Sahip Ama Özgürlükte Başkasının Hayatına Etki Edene Kadar Hakaret Etmen Saçma Son Şarkısı Hariç Bence Hepsi Güzel

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ciddi misin :EWQ:E Norm un sözleriyle Ezhel in ve Fero nun sözlerini kapıştırıyorsun olm :EWQ:EWQ:

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Norm Ender kraldır ona laf yok ama ezhelinde hakkını yemeyin adam güzel işlere imza atmıs feroyu bosverin

he bide sarkıyı sonuna kadar dinleseydin 1.48 kadar olan kısmında alay ettigini anlardın 1.48 sonra adam gerçek rapine baslıyor on yargı yapma

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
acayip boş post sanane kardeş kim severse sever bende ben feroyu sevmiyom nolacak boş post açıyımda ben feroyu sevene Allah sabır versinmi diyim seven sever beni ilgilendirmez norm ender fanı değilim çok güzel diss şarkısı olmuş

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Ezhelin hakkini yemis ama ben feroda iyi yapmis bennce

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ayrıca ezhelide dinlerim ama bence rapın kralı sagopa rapcı değilim ama baya sevdiriyor

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Norm Ender konusuna gelecek olur isek konuyu açan arkadaş büyük ihtimalle yeni jenerasyon olarak adlandırılan kısımda. Ben 29 yaşındayım, ergenlik zamanlarında bu işi yapan insan sayısı ve kendi tarzını yaratan insan sayısı o kadar azdı ki ... Norm Ender dediğin boş dediğin kişi 85 doğumlu olup, Rap efsanelerinden Cartel grubundan esinlenerek Mc olmaya karar vermiştir. Müzik ile iç içe olduğundan ve iyi bir şekilde org kullandığından, çok farklı şehirler değiştirip, çok farklı ortamlar ile beraber çalkantılı bir hayatı olduğundan dolayı (Depresyon Hoteli şarkısı ile anlarsın) rap yapmaya da karar verdi. 2004 yılında Akademi Türkiye yarışması ile finale kadar gelip finalde de arabesk ile pop söylenmesi istenince de reddetmiştir. Bu reddini Rap Dersi olan şarkısında da bulabilirsin. 2004 öncesinde de yaptığı bazı sözleri dökerek internete yüklemeye başladı ve o meşhur "Eksik Etek" şarkısı ile patlama noktası oldu. Norm Ender rap'in yaramaz çocuğu olarak da tanınmasına vesile oldu. Biraz zaman geçtikten sonra artık 2010 yılında da eski ve yeni şarkılarını da toplayarak bir albüm yaptı meşhur "İçinde Patlar" albümü. Bunun içeriğinde Ceza'ya attığı disslerde mevcut. Etek boylarından uğraşmayı bırakıp underground işler yapmaya başladı buna "Çıktık Yine Yollara" şarkısı örnektir. Eksik etek şarkısı kaldırılınca da bir süre ara vermiş ve 2017 yılında da "Aura" ile geri gelmiştir. 2019'da ise Ajdar'a yaptığı diss ile yeniden çıkıp bir süre sessiz olup bir süre sonra ise "Mekanın Sahibi" ile gelerek şimdi yine dillerde. Toplum içerisinde ki olan bazı değişiklikler ve gerçekten esinlendiği Cartel grubundan yola çıkıp bu işi başkalarının dizleri, stüdyoları altında yapmadan emeği ile bir şeyleri, tarzı üretip gelen bir insan ile Ben Fero gibi insanları bir tutmak Rap'e hakaret niteliğindedir. Norm Ender'in Mekanın Sahibi adlı şarkısında da zaten 1. Verse'de yapılan parodi bunun işareti. Fazla uzatmaya gerek yok, Norm Ender hastası bir insan değilim, sürekli rap dinleyen bir insan da değilim ama Norm Ender'in Şair Eşref'den esinlenerek yapılan tüm yorumlara ve kendisine yapılan hakaret tarzında ki cevaplar da dahil olmak üzere dediği gibi "Hicivlerim numarasız gözlük gibidir, kim üzerine alırsa geçerlidir." İyi forumlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Norm enderi ben seviyorum ezheli eh işte ben feroya lafım yok bence kral adam norm ender

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
NormEndere Laf Yok !!! Edit : Normcuyum Küçüklüğümden Beri

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
"sen kimsin ezhel e ben fero ya diss atıyon kurban ol sen onlara"

bunu yazarken ciddi olmadığını söyle bana dostum.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
NormEnder adamdır feroyuda severim karakter olarak ama gerçekten rap piyasasında kötü yaptıgı işi sevmem yani ezhel norm abinin de dediği gibi otlayan koklayan zifos umrumda deil yani boş insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...