Norm ender yeni parça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sen khont fanı değil miydin :thonkie:

Şarkının içinde uyuşturucu geçiyor diye özeniyon mu sen krşm? Şuan uyuşturucuya özendiriyor dediğin ezhelin bi de eski parçalarını dinle. Ezhel, sadece zamana ayak uydurmaya çalışıyor

Çocuklar ve gençlerin dilinden bu adamların şarkıları düşmüyor aynı hareketlerle yapmaya çalışıyorlar . Senin kafana günde defalarca esrar ve uyuşturucu ile ilgili sevimli sözler söylesem müzik eşliğinde buna ister istemez bir sempatin olur. Psikolojiden anlamayan adamla tartışmanın manası yok . ezhel şarkılarını tarzını severim ama saf saf fanboyluğada gerek yok :brainfree:
Post automatically merged:

bence bütün değerlerımıze ayrıştırmadan sahip cıkmamız lazım. Fero ezhel norm bence alanında kalıtelı ınsanlar ben ucunude dınlıyorum tanımadıgım ınsanlar ıcın tanımadıgım ınsanlarla tartısmaya gırmem sızde boyle yapın mutlu olun keyıflı olun bırakın o onların arasında kalsın

Aynen hepsi sevilen rapçiler . Rapin renklerinden biri bu zaten adam diğerlerini bi şarkı içinde eleştirmiş güzelde olmuş şimdi diğerlerinin buna ne cevap vereceğini göreceğiz. Kimsenin kimseyi öldürdüğü yok sonuçta burda :D

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kral ezele ve kel feroyla dalga gecti ve herzamanki gibi güzel bir parça

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Herhangi bi tarafı savunmuyorum veya fanboyluğunu yapmıyorum. Bi kişinin yıllar sonra gelip trendlerdeki rapçilere durup dururken diss atıp ''mekanın sahibiyim'' demesi aptallıktan veya primden başka bişey değildir. Özellikle de ben feroya diss atması saçma olmuş. Berkcan Güvenin buneamk serisini izleyenler ben feronun ne kadar saygılı biri olduğunu görür ztn.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sen khont fanı değil miydin :thonkie:

Şarkının içinde uyuşturucu geçiyor diye özeniyon mu sen krşm? Şuan uyuşturucuya özendiriyor dediğin ezhelin bi de eski parçalarını dinle. Ezhel, sadece zamana ayak uydurmaya çalışıyor
Aynen khontkar fanıyım ama norm fena disslemiş (bence) ;)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@MissClick Küçücük çocukların uyuşturucuya özenmesi rapçilerin yaptığı parçalardan değil ailelerinin verememiş olduğu eğitimdendir. Ben lise öğrencisiyim ama ailem sağ olsun iyi eğittikleri için hiç bir zaman uyuşturucu veya sigaraya özenmedim. Kaç lise öğrencisi tanıyorum okuldan kaçıp sigara içen , uyuşturucu kullanan sence iyi bir eğitim alsalar sonucu bu olur muydu?

Herhangi bi tarafı savunmuyorum veya fanboyluğunu yapmıyorum. Bi kişinin yıllar sonra gelip trendlerdeki rapçilere durup dururken diss atıp ''mekanın sahibiyim'' demesi aptallıktan veya primden başka bişey değildir. Özellikle de ben feroya diss atması saçma olmuş. Berkcan Güvenin buneamk serisini izleyenler ben feronun ne kadar saygılı biri olduğunu görür ztn.
Fero'nun yaptığı parçaları beğenmesem de kişiliği ona saygı duymamı sağlıyor. buneamk serisinde feronun parçası çalarken sanki ses çöp kutusundan çıkıyormuş gibi çöpün kapağını kapatınca fero nun parçasının sesi kesiliyor ve neyim var ki çalmaya başlıyordu adam ona rağmen saygı duydu.

Kaç kişiye geçirdiğini sayamadım. Baya sağlam olmuş :D

O savunduğun şarkılarında uyuşturucuya özendiren tipler toplumda belli bir kitleye (özellikle genç beyni yıkanmaya müsait genç kitleye) hitap ediyor . özgürlük kisvesine sığınmaya hiç lüzum yok çünkü bu özgürlük değil
Parçada uyuşturucu adı geçiyor diye uyuşturucuya mı özendirmiş oluyorsun? Yazdığım şeyi bir daha yazayım;
Küçücük çocukların uyuşturucuya özenmesi rapçilerin yaptığı parçalardan değil ailelerinin verememiş olduğu eğitimdendir. Ben lise öğrencisiyim ama ailem sağ olsun iyi eğittikleri için hiç bir zaman uyuşturucu veya sigaraya özenmedim. Kaç lise öğrencisi tanıyorum okuldan kaçıp sigara içen , uyuşturucu kullanan sence iyi bir eğitim alsalar sonucu bu olur muydu?

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ezhel'den ilk cevap geldi, Ben Fero'dan da bekliyoruz. Heceleyerek Diss yapar artık

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ezhel'den ilk cevap geldi, Ben Fero'dan da bekliyoruz. Heceleyerek Diss yapar artık

Zorla söyletmişler gibi ezhel e :D biraz zamana yaysaydı gerekirse 1 hafta yada 1 ay ama sağlam bişey çıkarsaydı keşke . çöp , yakışmamış ezhele daha sağlam bi kapışma bekliyordum :rem: umudumuz fero :kappajail:

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@MissClick Küçücük çocukların uyuşturucuya özenmesi rapçilerin yaptığı parçalardan değil ailelerinin verememiş olduğu eğitimdendir. Ben lise öğrencisiyim ama ailem sağ olsun iyi eğittikleri için hiç bir zaman uyuşturucu veya sigaraya özenmedim. Kaç lise öğrencisi tanıyorum okuldan kaçıp sigara içen , uyuşturucu kullanan sence iyi bir eğitim alsalar sonucu bu olur muydu?

Fero'nun yaptığı parçaları beğenmesem de kişiliği ona saygı duymamı sağlıyor. buneamk serisinde feronun parçası çalarken sanki ses çöp kutusundan çıkıyormuş gibi çöpün kapağını kapatınca fero nun parçasının sesi kesiliyor ve neyim var ki çalmaya başlıyordu adam ona rağmen saygı duydu.

Parçada uyuşturucu adı geçiyor diye uyuşturucuya mı özendirmiş oluyorsun? Yazdığım şeyi bir daha yazayım;
Küçücük çocukların uyuşturucuya özenmesi rapçilerin yaptığı parçalardan değil ailelerinin verememiş olduğu eğitimdendir. Ben lise öğrencisiyim ama ailem sağ olsun iyi eğittikleri için hiç bir zaman uyuşturucu veya sigaraya özenmedim. Kaç lise öğrencisi tanıyorum okuldan kaçıp sigara içen , uyuşturucu kullanan sence iyi bir eğitim alsalar sonucu bu olur muydu?

Kurtlar vadisi diye bir dizi vardı , burada giyilen kıyafetlerden tut sigaranın içiş şekline kadar taklitçi bir kitle var , sokaklarda ben polatım asarım keserim diye dolaşan tipler ülke bunları gördü . Yani anlatmak istediğim şu ki bu kişiler topluma mal olmuş kişiler bireylerin ne yaptığı kimsenin umrunda değil ama insanlar sana özeniyor senin gibi davranıyorsa kendinden önce başkalarına örnek olacağın için dikkatli olmak zorundasın. umarım anlatabilmişimdir güzel kardeşim. senin güzel bi insan olup kendini koruman kendi oto kontrolünün olması güzel bişey herkes bu düşünce düzeyinde olmayabilir o yüzden dedim gereksiz fanboyluğa gerek yok diye . ezhelin bi kaç şarkısını severim ama kötü örnek olduğu gerçeğini değiştirmez

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bu şarkı çıkmadan önce hanginiz norm enderin fanıydınız acaba
1563568862068.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...