Çözüldü Normal Oyuncular İle Aynı Serverde Oynarken Hile Açabiliyor muyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
"Google Play Store" aracılığı ile indirmiş kullanıcılar ile birlikte oynarken hile yapmak mümkün mü?

Çözüm
Öncelikle hangi oyundan bahsettiğini yazsaydın işimiz daha kolay olabilirdi. Eğer pubg mobile oynarken mobile oyuncular ile emülatör oyuncularının aynı oyuna denk gelmesini soruyorsan böyle bir mevzu var bypass adı ile geçiyor. Lakin forumda aktif halde çalışan bir bypass bulunmamaktadır.
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kanka apk modda girebiliyormusun arkadaşlarınla çünkü ben yapamadım yani
bazı oyunlarda var knk ama hepsinde yapılamaz bazı oyunların güvenlik sistemi güçlü çünkü mesela sen clash royale veya clash of clans gibi oyunlarda yapamazsın daha düşük bütçlei oyunlarda yapılabilir.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hangi oyundan bahsettiğine göre değişir mesela clash of clashda yapamazsın ama ofline oyunlar ve pubg gibi battle royal oyunlarında da girebilirsin

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Öncelikle hangi oyundan bahsettiğini yazsaydın işimiz daha kolay olabilirdi. Eğer pubg mobile oynarken mobile oyuncular ile emülatör oyuncularının aynı oyuna denk gelmesini soruyorsan böyle bir mevzu var bypass adı ile geçiyor. Lakin forumda aktif halde çalışan bir bypass bulunmamaktadır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...