Normal oyunda MMR kasma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar, benim bir sorum olacak diyelim fresh bir hesap aldık 30 level o hesapla ranked atmadan önce 10-15 tane normal oyun girmemiz gerekiyor mu mmr kasmak için diyelim girdik bazıları win oldu bazıları lose winrate 50-55 arası bu ranked maçta takımımıza veyahut karşıya gelecek adamları etkiler mi? Ya da beni bronz yerine silverdan mı başlatır beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
selam dostum oynaman gereken maç sayısı 10 15 değil 30 level hesap alıyorsun 6 tane yüksek kda lı maç kazanıyorsun ve silver 3 başlıyorsun zaten üstüne başlayamıyorsun daha sonra 10/8 yapıp gold 3 oluyorsun 1 maç kazanıp gold 1 oluyorsun çift lig atlayıp 3 maç daha kazanıyorsun plat 4 oldun h.o toplamda 19 maç ediyor ve çıkabileceğin en hızlı hali bu.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
selam dostum oynaman gereken maç sayısı 10 15 değil 30 level hesap alıyorsun 6 tane yüksek kda lı maç kazanıyorsun ve silver 3 başlıyorsun zaten üstüne başlayamıyorsun daha sonra 10/8 yapıp gold 3 oluyorsun 1 maç kazanıp gold 1 oluyorsun çift lig atlayıp 3 maç daha kazanıyorsun plat 4 oldun h.o toplamda 19 maç ediyor ve çıkabileceğin en hızlı hali bu.
teşekkür ederim yanıtın için 6 tane yüksek kdalı maç kazandım ama 6 tane de maç kaybettim yine de kötü etkiler mi?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mmr seviyesi hem takımındaki oyuncuları hemde karşı takımdaki oyuncuları etkiliyor ( senin wr ve kda oranına bağlı gizli bişeydir mmr )

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
teşekkür ederim yanıtın için 6 tane yüksek kdalı maç kazandım ama 6 tane de maç kaybettim yine de kötü etkiler mi?
evet etkiler zaten mmr maçlarını en hızlı şekilde kasmak için atıyorsun mantıken o yüzden zaten en kötü 7 oyun oynayıp 5 ini kazanman lazım yüksek kda oranı ile 10 maç seviyesine çıkıcaksa normal oyunların zaten atma direkt rankeda başla

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Takımın da plat, elmas falan oyuncuları olursa ve onlarla 6 veyahut 7 oyun attığın da gizli mmrın da kdana bağlı olarak yükselicek ve bu sebeble ise rankedını etkileyecektir.İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
30 lvl e kadar botlarla kasılmış bir hesap 0 mmr oluyo knk ondan sonra kendin dereceli maç girip güzel bir kda tutturuyosun tutturduğun kdaya göre de mmr alıyorsun ama bu hemen 1 maçta olmuyo ortalama 5 maçtaki kdan 4-5i geçmesi lazım iyi bir mmr için

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merhabalar, benim bir sorum olacak diyelim fresh bir hesap aldık 30 level o hesapla ranked atmadan önce 10-15 tane normal oyun girmemiz gerekiyor mu mmr kasmak için diyelim girdik bazıları win oldu bazıları lose winrate 50-55 arası bu ranked maçta takımımıza veyahut karşıya gelecek adamları etkiler mi? Ya da beni bronz yerine silverdan mı başlatır beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler.
Şimdi ilk öncelikle 10-15 tane çok fazla abartı gerek yok 5 tane hiç kaybetmeden güzel kda'lar ile bitiriyorsun win alıp sıralı veya normal fark etmez ondan sonra giriyorsun maça hem karşına gelen adamları etkiler hem de yerleşeceğin ilk ligi etkiler lose alma sakın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
normal oyun oynamasan bile 40 lp veriyor çifter atıyor 4 5 elden sonra zaten

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Knk kda iyise ve genelde zafer aldıysan karşına altın plat gibi rakip veriri seriye girersin 3 maç atarsın rankın belilenir seriden win ala ala hızlı rank atlarsın

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
var öyle bi rivayet ben inanmmıyorum ama vakit kaybı gibi geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
mmr seviyesi takımındaki arkadaşlarını ve rakipleri belirliyor

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bu herkese göre değişiyor. Bazıları 3 maç atıyor bazıları 15 maç atıyor. Oyun içerisinde profilinde Stats bölümü var oradan toplam K.D.A'nı görebilirsin. Attığın normal oyunların sonucunda orası yüksekse ranked atmaya başlayabilirsin. Normal hesaplar Bronz 3-2 şeklinde başlar yüksek KDA hesapları Silver 1'den başlattığı bile oluyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Takımındaki oyuncuların liglerine göre degisir kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...