teşekkür ederim yanıtın için 6 tane yüksek kdalı maç kazandım ama 6 tane de maç kaybettim yine de kötü etkiler mi?selam dostum oynaman gereken maç sayısı 10 15 değil 30 level hesap alıyorsun 6 tane yüksek kda lı maç kazanıyorsun ve silver 3 başlıyorsun zaten üstüne başlayamıyorsun daha sonra 10/8 yapıp gold 3 oluyorsun 1 maç kazanıp gold 1 oluyorsun çift lig atlayıp 3 maç daha kazanıyorsun plat 4 oldun h.o toplamda 19 maç ediyor ve çıkabileceğin en hızlı hali bu.
evet etkiler zaten mmr maçlarını en hızlı şekilde kasmak için atıyorsun mantıken o yüzden zaten en kötü 7 oyun oynayıp 5 ini kazanman lazım yüksek kda oranı ile 10 maç seviyesine çıkıcaksa normal oyunların zaten atma direkt rankeda başlateşekkür ederim yanıtın için 6 tane yüksek kdalı maç kazandım ama 6 tane de maç kaybettim yine de kötü etkiler mi?
Şimdi ilk öncelikle 10-15 tane çok fazla abartı gerek yok 5 tane hiç kaybetmeden güzel kda'lar ile bitiriyorsun win alıp sıralı veya normal fark etmez ondan sonra giriyorsun maça hem karşına gelen adamları etkiler hem de yerleşeceğin ilk ligi etkiler lose alma sakınMerhabalar, benim bir sorum olacak diyelim fresh bir hesap aldık 30 level o hesapla ranked atmadan önce 10-15 tane normal oyun girmemiz gerekiyor mu mmr kasmak için diyelim girdik bazıları win oldu bazıları lose winrate 50-55 arası bu ranked maçta takımımıza veyahut karşıya gelecek adamları etkiler mi? Ya da beni bronz yerine silverdan mı başlatır beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?