Çözüldü Normal Üyeler İcin Metin 2 hack gelirmı acaba sayın yonetıcıler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Normal Üyeler İcin Metin 2 hack gelirmı acaba sayın yonetıcıler ?
Mesela sadece hızlı kosma ve hızlı vurma olsa olur yani viB felan olmasa gercekten boyle bırsey yabarsanız cok sevınırız iyi calısmalar

Çözüm
https://ui.memoryhackers.org/game/metin-2
burada var ve evet normal üyeler için

1638277992519.png

Post automatically merged:

olursturudugum baslıga bırısı yazmıs normal uyeler ıcınde var ama nerede yanı olmuyor veya ben mı bılmıyorum cogu kısıde yok yazıyor gercekten anlamsız oluyor boyle olunca

hata felan vermıyor sıtenın kendı sayfasından yukleye basıyorum hıc ınmıyor yanı
memorui açık mı ? açık değil ise onu indirip açman gerekir eğer açık ise ve yüklenmiyor ise o ekranda hata verir hata mesajını ilet.

metın 2 kısmından yukeleye basıyorum zaten 3 tane
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
rogram var dıger 2 sıne basınca uyelıgımızın ıelrlemısı gıbı seyler soyluyor ama en alttakı 3 uncuye basınca ınmıyor yanı odamı bızım...
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hilelerin detected olmamaları için yapılan bir şey hile normale açılsa 3 gün dayansa ne düşünürdünüz? Hileyi 3 gün boyunca kullanmak mı yoksa 10 gün boyunca aktif olup 30 gün boyunca hileyi kullanmak mı? Siz düşünün..

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hilelerin detected olmamaları için yapılan bir şey hile normale açılsa 3 gün dayansa ne düşünürdünüz? Hileyi 3 gün boyunca kullanmak mı yoksa 10 gün boyunca aktif olup 30 gün boyunca hileyi kullanmak mı? Siz düşünün..
Doğru soyluyorsun ben bu acıdan dusunmemıstım sende haklısın gercekten

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hileleri ne kadar fazla kişi kullanırsa fark edilme oranı o kadar yüksek olur. Ekibimiz onca emek sarf ederek ücretsiz bir şekilde hileleri kullanımınıza sunuyor. Siz de takdir edersiniz ki bunca emeğin 2 gün içinde çöp olması insanların şevkini kırar. Kodlama yapmak ne yazık ki kolay bir şey değil. Siz değerli üyelerimiz de, sitemizde aktif oldukça trafik oluşturarak ücretsiz temin edilen hilelerin karşılığını veriyor gibi düşünün kendinizi.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hileleri ne kadar fazla kişi kullanırsa fark edilme oranı o kadar yüksek olur. Ekibimiz onca emek sarf ederek ücretsiz bir şekilde hileleri kullanımınıza sunuyor. Siz de takdir edersiniz ki bunca emeğin 2 gün içinde çöp olması insanların şevkini kırar. Kodlama yapmak ne yazık ki kolay bir şey değil. Siz değerli üyelerimiz de, sitemizde aktif oldukça trafik oluşturarak ücretsiz temin edilen hilelerin karşılığını veriyor gibi düşünün kendinizi.
aslında belli etmeseler sorun olmaz

tr de çalışmıyormu bu meselaEmin degilim ama calışabilir

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
tr hilesi zaten normal üyeler için diğerleri için de ortada büyük bir emek var bir zahmet emeğin karşılığını verip yorum kas :)

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Herkese açık olanı bulabilirsin zaten kolaylıkla forumda mevcut ama özel sevdiğin istediğin serverler falan diyorsan kazıyacaksın tırnaklarla yorumları aktifliği anca öyle.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
olursturudugum baslıga bırısı yazmıs normal uyeler ıcınde var ama nerede yanı olmuyor veya ben mı bılmıyorum cogu kısıde yok yazıyor gercekten anlamsız oluyor boyle olunca

hata felan vermıyor sıtenın kendı sayfasından yukleye basıyorum hıc ınmıyor yanı

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

1638277992519.png

memorui açık mı ? açık değil ise onu indirip açman gerekir eğer açık ise ve yüklenmiyor ise o ekranda hata verir hata mesajını ilet.

metın 2 kısmından yukeleye basıyorum zaten 3 tane
rogram var dıger 2 sıne basınca uyelıgımızın ıelrlemısı gıbı seyler soyluyor ama en alttakı 3 uncuye basınca ınmıyor yanı odamı bızım ıcın ka
alı ?
memorui açık mı ? dostum çözümünü burada belirtmişim fakat sen yorum kasmak için farklı yöntemler deniyorsun görmemezlikten geliyorsun. Bir boş yorum daha atar isen raporlayacağım yöneticiler ilgilensin.

1638277992519.png

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 70203

memorui açık mı ? dostum çözümünü burada belirtmişim fakat sen yorum kasmak için farklı yöntemler deniyorsun görmemezlikten geliyorsun. Bir boş yorum daha atar isen raporlayacağım yöneticiler ilgilensin.
ya tamam var anladıım kardesım ama tıklıyorum ındırmıyor memory felanda acık dunden berı ugrasıyorum acaba sana tw versem bana yardımcı olurmusun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...