bilgisayar ve elektronik tamirciler açık bizim ara sokakta açık 2 tanekardeşim götürsen bile şuan internet cafeler falan kapalı bilgisayarındaki hatayı bulabilirsen internetten sipariş verip bi bakabilirsin
bilgisayar ve elektronik tamirciler açık bizim ara sokakta açık 2 tane
aynı düzen haftayada var bu haftaki gibi çıkabilicez haftayayani bu gelecek Çarşamba 14 yaşa kadar olanlar cuma günüde 15 20 yanlış anlamadiysam?
bu arada internet cafe ne alaka ben tamirciden bahsediyorum reis
tek basınamı yasıyorsun sen ? abi abla kuzen vs kimse yokmu ? onlardan biri gotursun. sorunu anlatır yada yazarsın bi yereArkadaşlar merhaba,
Maalesef bilgisayarım bozulmuş bulunmakta ve 20yaş altındayım bilgisayarcıya götürmem lazım fakat yasak var aranızda takvimi bilen var mı yani ben en yakın ne zaman götürebilirim?
doru dedin .DBilgisayar bzulmuş derken nesi bozulmuş sistem mi donanım mı ? Gerçi her türlü bayram sonuna yaptırma imkanın yokkendin halletmilisin donanımsal birşeyi bozmadıysan.
Arkadaşlar merhaba,
Maalesef bilgisayarım bozulmuş bulunmakta ve 20yaş altındayım bilgisayarcıya götürmem lazım fakat yasak var aranızda takvimi bilen var mı yani ben en yakın ne zaman götürebilirim?