[NOT WORKING] Gta V Online Cheat Menu (Safe) 1.66

Yararlı buldunuz mu?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Fivem Çalışıyorsa Ve Ban Riski Az İse Başarılı

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hala çalışıyor mu acaba ?

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ünlen işaretleri ban riski anlamına geliyor sanırım onları açmıyorum geri kalanlar sıkıntısız calısıyor

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bunlara credit falan ekleseniz güzel olmazmı tamamen alıntı zaten

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
en sevdiğim menünün güncellenmesi beni heycanlandırıyor teşkküler

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gta dan ban yemesem yapardım

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bunlara credit falan ekleseniz güzel olmazmı tamamen alıntı zaten
Ekleyecem hocam.
Post automatically merged:

Hilenin yapımcısı şöyle bir mesaj göndermiş kullanıcılara;

Güncelleme notları / Uptading notes
[ENG]
Originally Posted by Kiddion View Post:
Tomorrow the new DLC is expected. Please note you should NOT use this menu on the new DLC, almost all features will be outdated and you will be breaking your game or worse when trying. But most likely you will get a "Unable to find required GTA5 offsets" error instead. I will update this menu for the new DLC eventually, but don't expect it under your xmas tree, maybe not even in 2021. I'm simply too busy and have little time to spare. It will be done when it's done. Don't DM me asking about progress, you'll just be eating away more of my free time.

[TR]
Kiddion tarafından gönderilen mesaja göre:

Yarın yeni DLC bekleniyor. Lütfen yeni DLC'de bu menüyü KULLANMAMALISINIZ, hemen hemen tüm özellikler eski olacak ve denerken oyununuzu bozacak veya daha da kötüleşeceksiniz. Ancak büyük olasılıkla bunun yerine "Gerekli GTA5 ofsetleri bulunamadı" hatası alırsınız. Eninde sonunda bu menüyü yeni DLC için güncelleyeceğim, ancak Noel ağacınızın altında beklemeyin, belki 2021'de bile. Sadece çok meşgulüm ve çok az zamanım var. Bittiğinde yapılacaktır. Bana ilerleme hakkında soru sormayın, boş zamanımın çoğunu yiyip bitirmiş olursunuz.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ekleyecem hocam.
Post automatically merged:

Hilenin yapımcısı şöyle bir mesaj göndermiş kullanıcılara;

Güncelleme notları / Uptading notes
[ENG]
Originally Posted by Kiddion View Post:
Tomorrow the new DLC is expected. Please note you should NOT use this menu on the new DLC, almost all features will be outdated and you will be breaking your game or worse when trying. But most likely you will get a "Unable to find required GTA5 offsets" error instead. I will update this menu for the new DLC eventually, but don't expect it under your xmas tree, maybe not even in 2021. I'm simply too busy and have little time to spare. It will be done when it's done. Don't DM me asking about progress, you'll just be eating away more of my free time.

[TR]
Kiddion tarafından gönderilen mesaja göre:

Yarın yeni DLC bekleniyor. Lütfen yeni DLC'de bu menüyü KULLANMAMALISINIZ, hemen hemen tüm özellikler eski olacak ve denerken oyununuzu bozacak veya daha da kötüleşeceksiniz. Ancak büyük olasılıkla bunun yerine "Gerekli GTA5 ofsetleri bulunamadı" hatası alırsınız. Eninde sonunda bu menüyü yeni DLC için güncelleyeceğim, ancak Noel ağacınızın altında beklemeyin, belki 2021'de bile. Sadece çok meşgulüm ve çok az zamanım var. Bittiğinde yapılacaktır. Bana ilerleme hakkında soru sormayın, boş zamanımın çoğunu yiyip bitirmiş olursunuz.
kendisini zaten bizzat takip ediyorum sağol yinede