Note 9 Pro Kaçak ve İMEI Yapılalı 7 ay oldu,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tek bir sorum var güncelleme yaparsam İMEI gideceğini söylemişti telefoncu öyle hatırlıyorum böyle bir durum söz konusu mu ? Sürekli sistem güncellemesi bildirimi geliyor yapsam İMEI olsun Mİ hesabı falan silinir veya gider mi?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Telefonunda sistem güncellemesi yapman IMEI numaranı silinmesine veya kaybolmasına neden olmayacaktır IMEI numarası telefonunun benzersiz bir tanımlayıcısıdır ve bu numaranın silinmesi veya kaybolması mümkün değil ayrıca sistem güncellemesi yapmanı mi hesabını veya diğer verilerini de silmez ama güncelleme işlemi sırasında herhangi bir kesinti veya hata oluşursa telefonunda birkaç sorun ortaya çıkabilir bu nedenle güncelleme yapmadan önce önemli verilerini yedeklemeni ve pilini tam olarak şarj etmeni öneririm son olarak güncelleme sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsan telefonunu yetkili bir teknik servise götürmen en iyi seçenek olabilir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka e-sim muhabbeeti var bide tam bi bilgim yok ama araştır derim

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Note 9S var 9 pro romlu güncelleme yaptım bir sorun çıkarmadı bende, zaten imei anakarta gömülüyor yazılımsal bir işlem değil güncellersen sıkıntı olmaz sende de muhtemelen

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
imei donanımsal rahatılıkla yapa bilrisin benimde kaçak redmi note 8 telefonum var 2 yıldır kullanıyorum imei yazılımsal bişey değildir donanımın içine gömülüdür herhangi bi sorun olmaz ben de güncelleme yaptım bi sorun oluşmadı rahatlıkla yapa bilrisin ama sarjını full ve tam sarjda yap 50 veya 100 30 altında yapma telefonun sarjı bittip yarıda kesilirse ozaman ufak sorunlar oluşur yazılımsal o da

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Gitmez ben kullanmıştım yurtdışından gelen telefon, güncellemede yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben kendim rom attıjm imei gitti

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gitmez hocam merak etme. Gönül rahatlığı ile güncellemeni atabilirsin.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Genel konuşmayın arkadaşlar her telefon için aynı şey geçerli değil.
MTK işlemci kullanan Telefonlarde RSA kilidi yok. Yazılım ile imei atılıyor ama sıfırlama ve güncellemede gidiyor. :brainfree:

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knk 1. hatta 4 ay 2. hatta 4 ay oluyor diger ay yaptiman geriykor yaptidiktan sonra format ve sistem guncellemsi hapiymiyorusn ve ayni sekilde kullamaya devam ediyorusn sorun olmayacaktir

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum bazı modellere donanımsal imei atılıyor bu cihazlarda atılan imei numarası kopyalanmadıkça sıkıntı çıksrmaz bazılarına ise sadece yazılımsal imei atılıyor yazılımsal imei atılan cihazlar sıfırlama rom yüklenmesi sistem güncellemesi gibi durumlarda %30-40 imei silinebiliyor dikkatli olman gerekiyor.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
O her telefon için geçerli değil. Ama olamaz değil. Şans işi hocam olabilirde olmayabilirde.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İmei patlar hocam bir daha yaptırmak zorunda kalırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...