Asus X556UF model notebookum var ve 4gb rame sahip. DDR3L 1600 MHz SDRAM, 1 x SO-DIMM soketle maks. 12 GB SDRAM Asus'un sitesinde ram hakkında bu yazıyor benim modelim için. Ben 4 GB daha takviye yapmak istiyorum. DDR3L 1600 MHz mi almalıyım yoksa DDR3 1600 MHz alsam da olur mu aklıma gelen her yere baktım bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
DDR3L ile DDR3 ün arasındaki tek fark DDR3L biraz daha az enerji tüketiyor onların fiyatı bi tık üsttedir ama aynı performansı verirler o yüzden bi fark olmaz ama tasarruf etmek istiyorsan DDR3L al derim sana kalmış gerçi...
DDR3L ile DDR3 ün arasındaki tek fark DDR3L biraz daha az enerji tüketiyor onların fiyatı bi tık üsttedir ama aynı performansı verirler o yüzden bi fark olmaz ama tasarruf etmek istiyorsan DDR3L al derim sana kalmış gerçi...
biraz daha araştırdıktan sonra bir şey daha öğrendim
DDR3 RAM ler masaüstü pcler için tasarlanıp, boyut olarak DDR3L RAM lerden farklıdır. DDR3L RAM ler ise laptopa özel tasarlanan belleklerdir. Yani RAM upgrade etmek için yine bir DDR3L bellek alman gerekecek.
biraz daha araştırdıktan sonra bir şey daha öğrendim
DDR3 RAM ler masaüstü pcler için tasarlanıp, boyut olarak DDR3L RAM lerden farklıdır. DDR3L RAM ler ise laptopa özel tasarlanan belleklerdir. Yani RAM upgrade etmek için yine bir DDR3L bellek alman gerekecek.
eğer uyuşuyorsa DDR3 almanı tercih ederim DDR3L den daha güçlüdür oyüzden birazdaha fazla enerji tüketiyor ama arada çok bir fark olmaz sana kalmış ama önerim DDR3 alman
Uyumlu olup olmadığını anlayamadım sorun orda aslında. İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum. DDR3 uyuşmazsa iade edip DDR3L sipariş vereceğim o da biraz uğraşı olacaktır.
Uyumlu olup olmadığını anlayamadım sorun orda aslında. İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum. DDR3 uyuşmazsa iade edip DDR3L sipariş vereceğim o da biraz uğraşı olacaktır.