NotMyCar (Araba Battle Royale Oyunu) Hakkında Bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Katılım
7 Şub 2019
Mesajlar
227
Tepki puanı
65
Yaş
25
7 HİZMET YILI
PlayerUnknown’s Battlegrounds ve Fortnite, şu sıralar Battle Royale modunun en lider oyunlarından. Şimdi tabii PlayerUnknown’s Battlegrounds, masaya pek de yeni bir şey koymuyor. Bu oyun modu, orijinalde nasılsa, PlayerUnknown’s Battlegrounds içerisinde de aynen devam ediyor. Yani bayağı bir sıkıcı. Fortnite ise muhtemelen bu durumun farkındaydı çünkü o oyunun Battle Royale modunda inşa mekanikleri vardı. Ayrıca çevre tamamen yıkılabilirdi. Bu da oyun modunu bambaşka bir seviyeye taşıdı. Notmycar isimli yeni bir PC oyunu ise bahsettiğimiz modu, daha da başka bir seviyeye çıkartıyor çünkü bu oyunda da arabalar ile Battle Royale oynuyoruz.

Notmycar oyunu da aynı şekilde, arabaların bir uçaktan, haritaya atılması ile başlıyor. Arabalar, harita üzerinde yeni ganimetler bularak güçleniyor ve son hayatta kalan araba olmaya çalışıyor. Oyunun dünyasında bulabildiğimiz ganimetler arasında da farklı güçlendiriciler veya silahlar bulunuyor. Ayrıca, oyundaki arabamızı güzel bir şekilde modifiye de edebiliyoruz. Mesela yeni bayraklar ekleyebiliyor, rengini değiştirebiliyor veya dışının görünümünü değiştirebiliyoruz.



Not: Oyun daha yeni çıktı yakında patlar haberiniz olsun şimdiden steam üzerinden bedavaya indirebilirsiniz!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM:

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 10
İşlemci: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



İyi Günler!
 

Ekli dosyalar

  • 2.jpg
    2.jpg
    298.7 KB · Görüntüleme: 21
Üye
Katılım
10 Mar 2019
Mesajlar
16
Tepki puanı
2
Yaş
28
7 HİZMET YILI
Hocam optimizasyon sorunu var mı oyunda?
Post automatically merged:

Oyun güzel ama galiba optimizasyon sorunu var biraz.
 
Son düzenleme:
Doomsday is approaching
Ultra Üye
Katılım
8 Şub 2019
Mesajlar
1,709
Çözümler
5
Tepki puanı
684
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Optimizasyon ve Kontroller çok kötü ama geliştirilecek diye umuyorum.
 
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Katılım
4 Haz 2018
Mesajlar
1,544
Tepki puanı
1,384
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Biraz gereksiz bellek/RAM yiyor gibi duruyor. Bu arada konuyu güncellersen sevinirim. Minimum özellikler yanlış olmuş.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 
Süper Üye
Katılım
16 Tem 2017
Mesajlar
1,018
Çözümler
1
Tepki puanı
359
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Keşke biraz daha oyundan foto paylaşsaymışsın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst