Çözüldü Nox Player Kasma Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Selamlar, iyi forumlar.. Daha önceden de uzun süredir kullandığım nox player android emulatörü bilgisayara format attıktan sonra kasmaya başladı. DirectX, ekran kartı sürücüsü vs. güncel durumda. Akıcı bi şekilde kullanıyordum lakin çok kasma ve takılma yapıyor format sonrası bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

Çözüm
Nox Player'ın ayarlarında daha fazla ram kullanması için ayarlayabiliyorsun hem de istediğin miktarı kullanıyor internette bunlarla alakalı konular var istersen bi göz at.
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Nox Player'ın ayarlarında daha fazla ram kullanması için ayarlayabiliyorsun hem de istediğin miktarı kullanıyor internette bunlarla alakalı konular var istersen bi göz at.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dostum birçok ayar var yapılması gereken hatta format atılırken bile yapılması gereken ayarlar var sana unlost bilgisayar hızlandırma 2020 öneririm izlersen işine yarayabilir

⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Kullanabileceğim en yüksek ram ve işlemci çekirdeğini veriyorum zaten ilk defa kullanmıyorum aynı ayarlarda çok uzun süredir kullanıyordum akıcı şekilde dediğim gibi format sonrası çok takılma ve kasma olmaya başladı ne yaptımsa çare olmadı

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Kullanabileceğim en yüksek ram ve işlemci çekirdeğini veriyorum zaten ilk defa kullanmıyorum aynı ayarlarda çok uzun süredir kullanıyordum akıcı şekilde dediğim gibi format sonrası çok takılma ve kasma olmaya başladı ne yaptımsa çare olmadı
Görev yöneticisinden Nox Player'a öncelik atamayı denedin mi

⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Denemedim dostum bi bakayım işe yarar belki
Post automatically merged:

Bi faydası olmadı dostum
Hmmm.Tam hatırlamıyorum ama bios ayarlarından bi ayarı değiştirdiğinde nox player hızlanıyordu hatta kendilerinin sitesinde bile bunu söylüyorlardı bi araştırıp ona bakabilirsin pek bilgim yok o konuda kusura bakma.

⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hmmm.Tam hatırlamıyorum ama bios ayarlarından bi ayarı değiştirdiğinde nox player hızlanıyordu hatta kendilerinin sitesinde bile bunu söylüyorlardı bi araştırıp ona bakabilirsin pek bilgim yok o konuda kusura bakma.
Sanallaştırma ayarından bahsediyorsun açık zaten o

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
aga biostan sanallama ayarlarına bi bak video lu anlatım falan var bende aynı sorunu pubg mobile ile yaşıyordum yapınca düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...