Github linki kırılmış farklı kaynaktan paylaştım kusura bakmayınızLink kırık düzeltebilir misin
Her laptopta bulunmamakta ve bu işlem bir overclock değil lütfen dikkatlı okuyundostum ekran kartının kedni orjinal oc programı var
Fps oyunlarda saniye başına aldığınız kare sayısıdırfps ne demek onun düşük olması kaliteyi mi performansı mı düşürüyor? bilen varsa lütfen..
peki bi yardım istesem benim sistemFps oyunlarda saniye başına aldığınız kare sayısıdır
İlgili sayınının yüksek olması daha akıcı deneyim sağlarken düşük olması donma ve kasmalara sebep olur
İşinize yaramasına sevindim iyi kullanımlarsağol işe yaradı
Fps ve ayarlar oyundan oyuna değişiklik gösterir ama iyi sonuçlar alabilirsiniz bu sistemlepeki bi yardım istesem benim sistem
ekran kartım: msı gaming x gtx1060 6 gb
işlemci: rayzen 5 1600 dd4
rem kingston 8 gb 2 tane
anakart gigabayt ab350 z
bu durumda ben o oyunda kaç fps alabilmeliyim en fazla ayarları nasıl olmalıdır
nfsc de kastım nasıl olmalı grafik ayrlarım örneği varmıdırİşinize yaramasına sevindim iyi kullanımlar
Post automatically merged:
Fps ve ayarlar oyundan oyuna değişiklik gösterir ama iyi sonuçlar alabilirsiniz bu sistemle
Program üzerinden sıcaklığı takip ediniz 90 derecenin üstüne çıkmaması gereklidir 95 derecede bilgisayar kendini kapatır yani özelte ''laptopunuz yanmaz''laptop yanar mı fanın hızını azaltırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?