Onaylı Üye
güç kaynağı sağlam ise fanı azaltmak yerine arttırmak daha mantıklı değil mi ısıyı ne kadar azaltsak o kadar kasma az olmaz mı?laptop yanar mı fanın hızını azaltırsak
güç kaynağı sağlam ise fanı azaltmak yerine arttırmak daha mantıklı değil mi ısıyı ne kadar azaltsak o kadar kasma az olmaz mı?laptop yanar mı fanın hızını azaltırsak
şöyle söyliyim 2080Ti sahibi de olsam multiplayer oyunları en üst kalitede oynamam her zaman oynayış ve adamları, eşyaları v.s görmeye en olanaklı ayarlarda oynarım. Sana da tavsiye ederim yani demek istediğim gölge, shader bunlar tamamen fantezi gözümde ve çoğu oyuncunun özellikle profesyonellerin. [peki bi yardım istesem benim sistem
ekran kartım: msı gaming x gtx1060 6 gb
işlemci: rayzen 5 1600 dd4
rem kingston 8 gb 2 tane
anakart gigabayt ab350 z
bu durumda ben o oyunda kaç fps alabilmeliyim en fazla ayarları nasıl olmalıdır
kaliteyi biraz düşürüp performansı yükseltiyorfps ne demek onun düşük olması kaliteyi mi performansı mı düşürüyor? bilen varsa lütfen..
yakarmı peki
FPS "Frame Per Second" yani bir saniyede kaydedilen ya da gösterilen kare sayısıdır. Yüksek fps yüksek performans demektir. Tam tersi Düşük fps düşük performans demektir.fps ne demek onun düşük olması kaliteyi mi performansı mı düşürüyor? bilen varsa lütfen..
Try this for desktop comswork with desktop computer ??