nvida reflek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
lenevo z510 kullanıyorum fakat valoranta girdiğimde nvdia reflek yok desteklemiyor mu acaba

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Lenovo Z510 modelinde Nvidia GeForce GT 740M grafik kartı bulunuyor. Bu grafik kartı Nvidia'nın G-Sync ve Nvidia Reflex özelliklerini desteklemiyor.

Dolayısıyla, Valorant gibi oyunlarda Nvidia Reflex özelliğini kullanmak istiyorsanız, daha yeni bir Nvidia grafik kartı olan GTX 900 serisi veya daha yüksek bir modele sahip bir bilgisayar kullanmanız gerekebilir.
lenevo z510 kullanıyorum fakat valoranta girdiğimde nvdia reflek yok desteklemiyor mu acaba

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam lenovo z510 modeli, genellikle intel işlemciye sahip ve dahili olarak intel hd graphics grafik işlemcisi ile birlikte gelir. Nvidia reflex, nvidia tarafından geliştirilen ve sadece nvidia ekran kartlarıyla uyumlu olan bir teknolojidir. Yani, yok demek oluyor bu da.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk valorant oyunu için ekran kartını dx 11 olması lazım bunu öğrenmek içinde youtubeden bakabilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
daha yüksek kart istiyor oyun çünkü yükseltmen gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...