Nvidia ekran kartı 0 mh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhablar ben eth madenciliğine daha yeni başladım sanırım başlayamadım ben eth u lolminer ile kazmak istiyorum ama hep 0.00 mh alıyorum bilen varsa yardım edebilirmi nvidia ekran kartım var

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ekran kartın nedir ve ekran kartının oc programından herhangi bir hız aşırtma yaptın mı ?

Üye
5 HİZMET YILI
faturaya nekadar bir ekstra cıkartıyor merak ettiğim bir olaydı herzaman :)

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
faturaya nekadar bir ekstra cıkartıyor merak ettiğim bir olaydı herzaman :)
Ortalama 850w tüketime ayda şehirden şehre değişen TL/kWh değerine göre göz önünde bulundurursak 450-500Tl gibi bir rakam :)
Post automatically merged:

kazmıyomu ya bi video izlemiştim 4gb diyordu neyse

neyse sağlık olsun teşekkürler bilgi verdiğiniz için
Şöyle ki havuzlardan kazıyor diye biliyorum bende fakat alıcağın hashrate oldukça az olacaktır tek kart ile ödeme almak istiyosan 1-1.5 hafta boyunca durmaksızın kazması gerekiyor zaten.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1650 4gb aşırı derecede yetersiz kalır hem tek kart hemde kalitesiz boşuna bu işe girip kartından da olma derim ben

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben kartımı okadarda çok yorucağını bilmiyordum hem boş zamanlarımda kazıcaktım ama olmuyo ne yapayım :)

Ortalama 850w tüketime ayda şehirden şehre değişen TL/kWh değerine göre göz önünde bulundurursak 450-500Tl gibi bir rakam :)

Şöyle ki havuzlardan kazıyor diye biliyorum bende fakat alıcağın hashrate oldukça az olacaktır tek kart ile ödeme almak istiyosan 1-1.5 hafta boyunca durmaksızın kazması gerekiyor zaten.
abi sen bu işleri biliyosun gibi etherium yerine başka bi para birimini kazabilirmiyim 4 le

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben kartımı okadarda çok yorucağını bilmiyordum hem boş zamanlarımda kazıcaktım ama olmuyo ne yapayım :)

abi sen bu işleri biliyosun gibi etherium yerine başka bi para birimini kazabilirmiyim 4 le
Kazar, eth de kazar kazmasına ama tek kart ile olacak iş değil anlata bildim umarım. Fakat diğer coinleri pek bilmiyorum sistem muhtemelen aynı fakat denemedim hiç..

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eth 4 gb lik ekran kartlarıyla kazım işleminin bittiğini söylemişti minimum 6 gb olmalı ekran kartın diye okudum bi blog ta fakat herkezin de dediği gibi tek ekran kartıyla yapman sana kar sağlamaz malesef :s alt coin kazımayı deneye bilirsin ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...