NVİDİA GTX 1650 ekran kartım var hız aşırtma yapmadımEkran kartın nedir ve ekran kartının oc programından herhangi bir hız aşırtma yaptın mı ?
4 GB Kartlar kazmıyor diye biliyorum.NVİDİA GTX 1650 ekran kartım var hız aşırtma yapmadım
neyse sağlık olsun teşekkürler bilgi verdiğiniz için4 GB Kartlar kazmıyor diye biliyorum.
Ortalama 850w tüketime ayda şehirden şehre değişen TL/kWh değerine göre göz önünde bulundurursak 450-500Tl gibi bir rakamfaturaya nekadar bir ekstra cıkartıyor merak ettiğim bir olaydı herzaman![]()
Şöyle ki havuzlardan kazıyor diye biliyorum bende fakat alıcağın hashrate oldukça az olacaktır tek kart ile ödeme almak istiyosan 1-1.5 hafta boyunca durmaksızın kazması gerekiyor zaten.kazmıyomu ya bi video izlemiştim 4gb diyordu neyse
Post automatically merged:
neyse sağlık olsun teşekkürler bilgi verdiğiniz için
abi sen bu işleri biliyosun gibi etherium yerine başka bi para birimini kazabilirmiyim 4 leOrtalama 850w tüketime ayda şehirden şehre değişen TL/kWh değerine göre göz önünde bulundurursak 450-500Tl gibi bir rakam
Şöyle ki havuzlardan kazıyor diye biliyorum bende fakat alıcağın hashrate oldukça az olacaktır tek kart ile ödeme almak istiyosan 1-1.5 hafta boyunca durmaksızın kazması gerekiyor zaten.
Kazar, eth de kazar kazmasına ama tek kart ile olacak iş değil anlata bildim umarım. Fakat diğer coinleri pek bilmiyorum sistem muhtemelen aynı fakat denemedim hiç..ben kartımı okadarda çok yorucağını bilmiyordum hem boş zamanlarımda kazıcaktım ama olmuyo ne yapayım
abi sen bu işleri biliyosun gibi etherium yerine başka bi para birimini kazabilirmiyim 4 le