bu sitede bu zamana kadar geldiysen ya öğrenemedin ya da kendine bir şey katamamışsın, bunu anlamamak bilmemek zor değil açıklamada her şey yazıyor fazlasına gerek yok bence.
yeterince anlatılmış bir durum bence, anlamamak için uğraşmak ayrı bir zeka gerektirir. dosyaları indiriyorsun resimlerdeki gibi uyguluyorsun torjen içermez, virüs içermez, neden kötü göstermek için uğraşıyorsunuz anlamıyorum, sadece bir ayar dosyası diyorum biraz bile olsa yardımım dokunabilecek insanlar yeter bana. istemiyorsan kullanmazsın bu kadar basit.Açtığın konu üyelere yardımcı olmak için açılmamış, konu açmış olmak için açılmış.
Bir tane görsel bir tane link, nerde bunun anlatımı ?
hatanı kabul ediyosan ne demek önemli degilzarar vermez kesinlikle doku detayı gibi özelliklerin açık veya kapalı gibi ayarlar mevcut.
Post automatically merged:
fps artışı derken 60 olarak aldığın fps 70-80 çıkar max. öyle büyük bir şey beklemeyin. sadece basitleştirilmiş bir ayar dosyası
Overlock değildir..
Msefa06 kardeşim o konuda haklısın, hatam için özür dilerim, insanız sonuçta hata yapmamaya dikkat edeceğim.
an
yeterince anlatılmış bir durum bence, anlamamak için uğraşmak ayrı bir zeka gerektirir. dosyaları indiriyorsun resimlerdeki gibi uyguluyorsun torjen içermez, virüs içermez, neden kötü göstermek için uğraşıyorsunuz anlamıyorum, sadece bir ayar dosyası diyorum biraz bile olsa yardımım dokunabilecek insanlar yeter bana. istemiyorsan kullanmazsın bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?