nvidia ekran kartı performans artırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bu sitede bu zamana kadar geldiysen ya öğrenemedin ya da kendine bir şey katamamışsın, bunu anlamamak bilmemek zor değil açıklamada her şey yazıyor fazlasına gerek yok bence.

Açtığın konu üyelere yardımcı olmak için açılmamış, konu açmış olmak için açılmış.
Bir tane görsel bir tane link, nerde bunun anlatımı ?

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
an
Açtığın konu üyelere yardımcı olmak için açılmamış, konu açmış olmak için açılmış.
Bir tane görsel bir tane link, nerde bunun anlatımı ?
yeterince anlatılmış bir durum bence, anlamamak için uğraşmak ayrı bir zeka gerektirir. dosyaları indiriyorsun resimlerdeki gibi uyguluyorsun torjen içermez, virüs içermez, neden kötü göstermek için uğraşıyorsunuz anlamıyorum, sadece bir ayar dosyası diyorum biraz bile olsa yardımım dokunabilecek insanlar yeter bana. istemiyorsan kullanmazsın bu kadar basit. :)

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
zarar vermez kesinlikle doku detayı gibi özelliklerin açık veya kapalı gibi ayarlar mevcut.
Post automatically merged:

fps artışı derken 60 olarak aldığın fps 70-80 çıkar max. öyle büyük bir şey beklemeyin. sadece basitleştirilmiş bir ayar dosyası

Overlock değildir..

Msefa06 kardeşim o konuda haklısın, hatam için özür dilerim, insanız sonuçta hata yapmamaya dikkat edeceğim.
hatanı kabul ediyosan ne demek önemli degil

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
an

yeterince anlatılmış bir durum bence, anlamamak için uğraşmak ayrı bir zeka gerektirir. dosyaları indiriyorsun resimlerdeki gibi uyguluyorsun torjen içermez, virüs içermez, neden kötü göstermek için uğraşıyorsunuz anlamıyorum, sadece bir ayar dosyası diyorum biraz bile olsa yardımım dokunabilecek insanlar yeter bana. istemiyorsan kullanmazsın bu kadar basit. :)

İlk olarak konu baştan sağma bir şekilde tamamen post kasmak için yazılmış
Sorulara yanıt vermek yerine söylediklerimizi konuya ekleyip konuyu güncelleyebilirdin.
Ayrıca insanlar buraya akıllarını karıştırmak için gelmiyor, birşeyler öğrenmek için ve eğlenmek için geliyor.
Yarım yamalak bilgi paylaşımı ile insanların kafasını kurcalamaya hakkım yok.

EK;
YouTube'a Unlost CSGO Nvidia FPS arttırma yazarsanız bu ayarların nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz, bu sayede bu işlemi yapmak için bir dosyaya bağlı kalmazsınız.

RA9
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oo ellerine sağlık ihtiyaç vardı

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Konuyu biraz daha açman gerek daha detaylı yazar'mısın ? ve AMD için olanı var'mı.?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
AMD için varsa açar mısın konusunu?

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam bir de ATI ekran kartına verebilsen çok makbule geçer.. :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
AMD ciler AMD Radeon Software Adrenalin 2020 indirin youtube da ayarları bolca mevcut fps arttırmak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...