Nvidia GeForce GT420 görüntü hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhabalar. Öncelikle sıkıntım şu, yaklaşık 2 ay önce Nvidia GeForce GT420 ekran kartı almıştım 1ay kullandıktan sonra görüntü vermemeye başladı. Garantiye gönderdim hiçbir sıkıntı bulamadılar driverı güncelleyip geri gönderdiler. Sizce fırınlama yöntemini denersem düzelirmi? Yada ne yapabilirim?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kablo gevşek olabilir mi? Veya anakartın sıkıntı yaratmış olabilir. Ama ondan önce başka ekran kartıyla denedin mi ya da onboard ile deneyip görüntü alabildin mi?

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kartı da al bilgisayarcıya git işin ehli birisiyle tekrar bakın burdan yardım ederiz de geri dönüşü olmayan bir hata yapabilirsn

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka bak düşündüm biraz senin için baktın olmuyor CİMER e şikayet et. tüketici haklarına da başvur senin işin 1 aya klmaz halllolur

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kartı da al bilgisayarcıya git işin ehli birisiyle tekrar bakın burdan yardım ederiz de geri dönüşü olmayan bir hata yapabilirsn
Kartı gotürdüğümde almadı malesef kendim çözüm üretmem lazım
Post automatically merged:

Kanka bak düşündüm biraz senin için baktın olmuyor CİMER e şikayet et. tüketici haklarına da başvur senin işin 1 aya klmaz halllolur
Şikayete gerek yok hacım

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Kendin bir iş yapmaya kalkışma daha garantisi var sanırım yazdıklarına göre kartın ? Fırınlama felan yapmaya gerek yok şuan için tekrar garantiye vereceksin iyice kontrol etsinler kartı görüntü aldığın kabloda da sorun olabilir kabloları kontrol et eski bir sürücü varsa onunla dene.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eski driver yükleyerek sonra tekrar deneyebilirmisin?
Yine görüntü vermiyor

Kendin bir iş yapmaya kalkışma daha garantisi var sanırım yazdıklarına göre kartın ? Fırınlama felan yapmaya gerek yok şuan için tekrar garantiye vereceksin iyice kontrol etsinler kartı görüntü aldığın kabloda da sorun olabilir kabloları kontrol et eski bir sürücü varsa onunla dene.
aldığım yere götürüyorum göndermemekte ısrar ediyorlar

Bence direk pc de bir sorun olabilir knk
pc de bir problem yok herşey sağlam

✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum monitöre ekran mı gitmiyor yani kasa açılıyor damı Monitöre şey gelmiyo eğer öyle bir şey varsa Monitöre elektrik gitmiyordur. Yakındaki bilgisayarcıya gidersen sorun çözülür veya ramlerin yerini değiştirmeye çalış.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum monitöre ekran mı gitmiyor yani kasa açılıyor damı Monitöre şey gelmiyo eğer öyle bir şey varsa Monitöre elektrik gitmiyordur. Yakındaki bilgisayarcıya gidersen sorun çözülür veya ramlerin yerini değiştirmeye çalış.
anakarttan görüntü alabiliyorum monitörde bir sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...