Onboard ile goruntu alabiliyorum.Kablo gevşek olabilir mi? Veya anakartın sıkıntı yaratmış olabilir. Ama ondan önce başka ekran kartıyla denedin mi ya da onboard ile deneyip görüntü alabildin mi?
Kartı gotürdüğümde almadı malesef kendim çözüm üretmem lazımKartı da al bilgisayarcıya git işin ehli birisiyle tekrar bakın burdan yardım ederiz de geri dönüşü olmayan bir hata yapabilirsn
Şikayete gerek yok hacımKanka bak düşündüm biraz senin için baktın olmuyor CİMER e şikayet et. tüketici haklarına da başvur senin işin 1 aya klmaz halllolur
Youtube da genel olarak fırınlama yaparak düzeltebilceğini söylüyor. Diğer çozüm yollarınıda denedim olmuyorYoutubedan bakabilirsin
Yine görüntü vermiyorEski driver yükleyerek sonra tekrar deneyebilirmisin?
aldığım yere götürüyorum göndermemekte ısrar ediyorlarKendin bir iş yapmaya kalkışma daha garantisi var sanırım yazdıklarına göre kartın ? Fırınlama felan yapmaya gerek yok şuan için tekrar garantiye vereceksin iyice kontrol etsinler kartı görüntü aldığın kabloda da sorun olabilir kabloları kontrol et eski bir sürücü varsa onunla dene.
pc de bir problem yok herşey sağlamBence direk pc de bir sorun olabilir knk
anakarttan görüntü alabiliyorum monitörde bir sıkıntı yokDostum monitöre ekran mı gitmiyor yani kasa açılıyor damı Monitöre şey gelmiyo eğer öyle bir şey varsa Monitöre elektrik gitmiyordur. Yakındaki bilgisayarcıya gidersen sorun çözülür veya ramlerin yerini değiştirmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?