ryzen5 öneririm ama yani idare edecek parçan varmıs bence para biriktir biraz daha iyisini al çünkü 5 sene sonra felan yeni güncel oyunlar gelir malum yeni gelen oyunların hepsi bir önceki oyunlardan baya yüksek oluyor yani sağlam paraya al bir tane sağlam parça ömürlük olsun derimNvidia GeForce Gtx 750ti O.C Edition ekran kartına 775 pin işlemci önerisi yapar mısınız arkadaşlar dar boğaz yapmayacak en güçlü işlemci olsun yeter şuan ki işlemcim Xeon E5440
Anakartımda 7.1 dolby ses teknolojisi var o yüzden çok zor755 pin işlemci alacağına anakartı değiştir güncel işlemciler çok uyumsuz bence anakartı değiştirmelisin ama xeon5460 iyidir
ryzeni falan boşver donanım bilgim yıllardır en üst seviyede dostum ve sana önerim 775 pin modlanmış xeon 5450 al Ben de öyle düşünüyorum O.C yaparsam acaba güç tüketimi ne kadar olur bide ne kadar ısınıyor acaba cpu
çok çok bir şey oynamıyorum lol fortnite dota csgo valorant bazen gta 5ryzen5 öneririm ama yani idare edecek parçan varmıs bence para biriktir biraz daha iyisini al çünkü 5 sene sonra felan yeni güncel oyunlar gelir malum yeni gelen oyunların hepsi bir önceki oyunlardan baya yüksek oluyor yani sağlam paraya al bir tane sağlam parça ömürlük olsun derim