valla knk yakında gtx 1060 ti almayı düsünüyoz arkadaslar hep onu önerdiÇoğu oyunu oynayamazsın sadece bunu diyeyim knk
Ne kadar bütçen var ben sana ona uygun bir kart söyleyeyim bide sistemini yazarsan daha iyi olur seçiceğin kartvalla knk yakında gtx 1060 ti almayı düsünüyoz arkadaslar hep onu önerdi
kanka valla 3000 ila 4000 arasıNe kadar bütçen var ben sana ona uygun bir kart söyleyeyim bide sistemini yazarsan daha iyi olur seçiceğin kart
kanka valorant ve fortnite nasılsa kaldırıyokanka pek bişey oynatmaz sana o fps oyunları felan oyatmaz en yakın zamanda degiştir
Knk herkes bilip bilmeden konuşuyo arkadaşımda o kartın 2 gb versiyonu var işlemci ve ramine bağlı olarak valorant csgo oynatır gta 5 en düşük ayarlarda 720p 40 fps oynatır ama arada kasar tadını alamazsınbaslıktaki gibi hangi oyunları kaldırır gta 5 gta 4 veya fortnite
Gta 5de, onlineda ramin yeterliyse 60 fps altında kaldırır dostum.valorant falan kaldırır ama gta 5 zannetmiyorum hele online'da patates olur bilgisayarın![]()