şimdiden alma derim bro zaten şuan o sisteme yakın dehşet güzellikte bir oyun yok bundan 1 -2 sene sonra alabilirsinBana göre 2080 Ti bana yeter de artar da 4090 alanlar ne yapıyorlar PC'lerini acaba?
şimdiden alma derim bro zaten şuan o sisteme yakın dehşet güzellikte bir oyun yok bundan 1 -2 sene sonra alabilirsin
RTX 40 serisi geleceğe yatırımdır. Zamanında 1080 Ti efsane kart olarak görülürdü ki hâlâ Türkiye şartlarına göre güzel bir kart. Demek istediğim, 5-6 sene sonra ne olacağını bilemeyiz. Belki yeni çıkacak olan oyunlar minimum GTX 1080 ekran kartı isteyecek. Oyunlarının optimizasyonunun nasıl olacağını da bilemeyiz. Kısacası teknoloji günden güne gelişiyor ve 5-6 yıl sonrasını tahmin etmek de zor. Parası olan alabilir geleceğe yatırım yapmak adına.
al kanka degerlenirBana göre 2080 Ti bana yeter de artar da 4090 alanlar ne yapıyorlar PC'lerini acaba?
merhaba nvidia avrupa pazarlamacı ve mühendis olarak çalışıyorum ben 1 aydır kullanıyorum oyunlarda fizik ve görüntü kalitesi dünyadaki en iyi kart yapıyor RTX 40 serisini... yani şuanlık zengin veya yayıncı değilsen alma zaten kartın iyi.Bana göre 2080 Ti bana yeter de artar da 4090 alanlar ne yapıyorlar PC'lerini acaba?