O müzik nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UwU
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hafif yağmurlu bir gün de yolda yürürken ya da yolculuk yaparken müzik dinliyorsunuz ve spotifyde o müzik geldi ve gözleriniz dolmaya başladı. Müzik bütün vücudunuza işlemeye başladı ve depresif bir hal almaya başladı. Artık depresif oluşunuz bütün vücudunuzu ele geçirdi ve ne bir şey söyleyebiliyorsunuz ne de başka bir şeye ilgili duyuyorsunuz. Tek yaptığınız şey müzikte kaybolup hafiften yağan yağmuru izlemek ya da dinlemek.

O müzik nedir?

Benim, o dediğim müzik ektedir.

hikaru nara

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yağmur - sancak Ne zaman dinlesem gözüm dolar.

Üye
3 HİZMET YILI
Hafif yağmurlu bir gün de yolda yürürken ya da yolculuk yaparken müzik dinliyorsunuz ve spotifyde o müzik geldi ve gözleriniz dolmaya başladı. Müzik bütün vücudunuza işlemeye başladı ve depresif bir hal almaya başladı. Artık depresif oluşunuz bütün vücudunuzu ele geçirdi ve ne bir şey söyleyebiliyorsunuz ne de başka bir şeye ilgili duyuyorsunuz. Tek yaptığınız şey müzikte kaybolup hafiften yağan yağmuru izlemek ya da dinlemek.

O müzik nedir?

Benim, o dediğim müzik ektedir.

anıl piyancı yağmurlar

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hafif yağmurlu bir gün de yolda yürürken ya da yolculuk yaparken müzik dinliyorsunuz ve spotifyde o müzik geldi ve gözleriniz dolmaya başladı. Müzik bütün vücudunuza işlemeye başladı ve depresif bir hal almaya başladı
tam burda spotify reklamı girdi ve bütün modumu kaybettim. Yinede o müzik budur

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kesinlikle o hissi anlayabiliyorum. Bazen belirli bir şarkı sadece size özel bir şekilde dokunur ve hiçbir şeyin yapamadığı bir yerlere götürür. Umarım o şarkıyı dinlemek size duygularınızı anlamlandırmak ve kendinizi daha iyi hissetmek için yardımcı olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...