o zaman neden kaldırmıyorsunuz ? ( ROE)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
yaklaşık 2 aydır roe güncellenecek diye bekliyoruz. sürekli kenarda sarı renk olarak güncelleniyor gözüküyor. neredeyse 2 ay oldu ama hala güncellenmedi. madem ki güncellemiyorsunuz o zaman kaldırın da insanları beklentiye sokmayın. bu siteye yakışmıyor bu durum. 1 aydır da yakında güncellenecek diye oyalıyorsunuz.

bari hile havuzundan kaldırın şu oyunu biz de gelmeyeceğini bilelim beklemeyelim yalandan.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Herşeyin Bir Sırası var Öyle hemen kodlanmas akılı beyni yoki hilenin kendisini otomatik güncelesin keşke olsaydı .

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hem bedava kullanıyosun hem de kızıyorsun yapma

kızmıyorum ben sadece bu durumun bu sitenin şanına yakıştıramıyorum. 2 ay bir oyunu bekletmek bence bu sitenin ayıbı olmalı. bu kadar güzel işler yapan yıllardır da kullandığım siteye bu sorumsuzluğu yakıştıramadığım için bir tepki verdim.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bayram Nedeniyle Biraz Geçikti Ve Coder Arkadaşlar Her zaman Müsait Olamıyorlar Az Anlayışlı Olup Beklemeniz Gerekiyor
romeikaa

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Çoğalan hatalar nedeniyle yeni loader çalışması yapılıyordu uzun süredir. Bir anda çıkarıp hatalarının devam etmesi yerine ince eleyip sık dokuyor ekip bu nedenle hilelerde biraz gecikmiş oldu haliyle. Onlarda bu durumdan hoşnut değil ancak tüm hilelerin çalışabilmesi için loader önemli bitme aşamasında şuan bittiği zaman beklenen hilelerde paylaşılacak. Gecikmeden dolayı kusura bakmayın. İyi Forumlar.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Çoğalan hatalar nedeniyle yeni loader çalışması yapılıyordu uzun süredir. Bir anda çıkarıp hatalarının devam etmesi yerine ince eleyip sık dokuyor ekip bu nedenle hilelerde biraz gecikmiş oldu haliyle. Onlarda bu durumdan hoşnut değil ancak tüm hilelerin çalışabilmesi için loader önemli bitme aşamasında şuan bittiği zaman beklenen hilelerde paylaşılacak. Gecikmeden dolayı kusura bakmayın. İyi Forumlar.

açıklama için teşekkürler. beklemedeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...