- Yasaklandı
-
Şimdi bak böle diyonda kodlama biliyomudur ki bu tayfa sabırsız tayfa işte her şey hemen olsun bitsin istiyolarisyan edeceğine projeye destek verebilirsin
Şimdi bak böle diyonda kodlama biliyomudur ki bu tayfa sabırsız tayfa işte her şey hemen olsun bitsin istiyolar
zaten hemen olup bitiyorŞimdi bak böle diyonda kodlama biliyomudur ki bu tayfa sabırsız tayfa işte her şey hemen olsun bitsin istiyolar
Çok biliyorsan bana öğretmeni rica ediyorumherkesin yazılım öğrenmesi gerektiği düşüncesindeyim
youtube dan bolca video bulabilirsin ki bunlar işinin ehli insanlar,iyi forumlarÇok biliyorsan bana öğretmeni rica ediyorumÇünkü birşey bilmiyorum
hem bedava kullanıyosun hem de kızıyorsun yapma
Yanlış anlaşılmasın kimseye veyahut sana laf sokmak istemedim ciddi ciddi yazılım öğrenmek istiyorum ve bilgim yok.Önerin için teşekkür ederimyoutube dan bolca video bulabilirsin ki bunlar işinin ehli insanlar,iyi forumlar
Çoğalan hatalar nedeniyle yeni loader çalışması yapılıyordu uzun süredir. Bir anda çıkarıp hatalarının devam etmesi yerine ince eleyip sık dokuyor ekip bu nedenle hilelerde biraz gecikmiş oldu haliyle. Onlarda bu durumdan hoşnut değil ancak tüm hilelerin çalışabilmesi için loader önemli bitme aşamasında şuan bittiği zaman beklenen hilelerde paylaşılacak. Gecikmeden dolayı kusura bakmayın. İyi Forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?