Obj Kodlayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Şimdi Ben Takla Kullanmayı Seven Biriyim Ama Takla Olan Hilelerde Birsürü daha başka hile oldugu için pc kasıyor bende kendim yapayım dedim csh tamam bin tamam ama obj hata veriyor kurt koşu çalışıyor ama taklayı aktif edemiyorum lütfen yardım

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Şimdi Öncelikle Obj ByPass sız Çalışmaz ByPass Yapmak İsitoyrsan Hilene Kodları Verip Nasıl Yapacağını Anlatırım Ama İndirip de Yapsam Kendim Kodlamasam Dersen Sen Bilirsin.

Üye
9 HİZMET YILI
ThyPrime' Alıntı:
Şimdi Öncelikle Obj ByPass sız Çalışmaz ByPass Yapmak İsitoyrsan Hilene Kodları Verip Nasıl Yapacağını Anlatırım Ama İndirip de Yapsam Kendim Kodlamasam Dersen Sen Bilirsin.

bana yardım etsen cok iyi olur şuan o kodlamaya yeni başladım pek birşey bilmiyorum

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
rebeling' Alıntı:
ThyPrime' Alıntı:

bana yardım etsen cok iyi olur şuan o kodlamaya yeni başladım pek birşey bilmiyorum

Sen Hileyi XignCode Dolarken Mi Açıyorsun Ona Göre ByPass Kodlatıcam Sana

Teamveiwer Felan Varsa Yardım Ediyim Dicem Ama Form Kurallarnı da Bilmiyorum

Üye
9 HİZMET YILI
ThyPrime' Alıntı:
rebeling' Alıntı:
ThyPrime' Alıntı:

Sen Hileyi XignCode Dolarken Mi Açıyorsun Ona Göre ByPass Kodlatıcam Sana

Teamveiwer Felan Varsa Yardım Ediyim Dicem Ama Form Kurallarnı da Bilmiyorum
Hileyi Açıyorum sonra xignCode dolarken csh ve bini aktif ediyorum oyuna odaya girincede obj yi aktif edicem ama hata veriyo işte

benim sana iletişim kurabılecegim bi adresin falan varsa yada ben vereyim 

facebook = https://www.facebook.com/OhaF0RMk
instagram  = _mkose 

ordan yazabılırsen teamwiewer vereyim

Emir Mert Senmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...